Gordon hield rekening met aanslag, niet met pandemie

Gordon heeft bij het openen van zijn horecazaken een weloverwogen risico-analyse gemaakt, maar met een pandemie hield hij geen rekening. Dat vertelt de SBS 6-ster in De Telegraaf. Het is nooit in Gordon opgekomen dat het hele land platgelegd zou kunnen worden in verband met een pandemie. “Ik hield overal rekening mee, zelfs met een terroristische aanslag, maar een vírus en een lockdown? Op dat scenario was ik niet voorbereid. Ik was totaal ontredderd‘, laat de entertainer weten.

De deuren van Blushing mogen op 1 juni weer een heel klein beetje open. “Je begrijpt mijn enorme opluchting. Ik moest gewoon huilen bij de woorden van Mark Rutte.

Toch is Gordon niet heel enthousiast. “Ik ben blij dat we met dertig mensen inclusief personeel een poging mogen wagen. Beter iets dan niets, maar het betekent wel dat we als mooie, liquide bedrijven zeventig procent van onze omzet verliezen, terwijl de kosten doorlopen en toeristen wegblijven.”

Bovendien lonkt het gevaar van een tweede lockdown, aldus Gordon. “Het kan zomaar zijn dat het virus weer oplaait als we de teugels te ver laten vieren. Dan worden de versoepelingen alsnog teruggedraaid.

Gaat hij failliet? “Het moet geen half jaar duren, dan val ook ik om.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen