Lucille vindt Meilandjes top, man vindt het vreselijk

Lucille Werner kijkt heel erg graag naar Chateau Meiland, de televisiehit van SBS 6, maar niet iedereen in haar gezin denkt er zo over. Haar man Servaas vindt het vreselijke tv. Dat vertelt de presentatrice in de VARAgids. Lucille staat deze week met haar gezin in de gidsrubriek Buis & Haard. Zoon Angel vertelt dat de televisie op maandagavond altijd wordt ingepikt door zijn moeder. “Soms kijk ik in de keuken op papa’s laptop. Vergeet ik de tijd en zit mama naar Chateau Meiland te kijken.

Daar schaamt Lucille zich helemaal niet voor. Het mag dan wel SBS zijn, maar ze vindt het heerlijke televisie. “Het brengt je even uit al dat coronanieuws. Zo vermakelijk. Komt Angel er gezellig bij zitten. Het is altijd vechten om dat lekkere plekje op de bank.

Haar man Servaas vindt Martien Meiland en zijn gezin veel te hysterisch. “Naar Chateau Meiland kan ik écht niet kijken. Té hysterisch, het lijkt wel gescript.

Is er ook iets wat ze allemáál leuk vinden? “Of we weleens samen naar iets kijken? Soms een film. O wacht, Heel Holland bakt is favoriet. Angel is gevraagd voor de juniorversie, maar hij is nog een tikkie te jong.

Misschien mag Angel volgend jaar wél meedoen aan Heel Holland Bakt Kids. Zijn ambities zijn groot: hij wil later patissier én presentator worden.

De VARAgids-rubriek Buis & Haard kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen