Kaj Gorgels: ‘Heel Nederland pest Bridget Maasland’

RTL-gezicht Kaj Gorgels vindt dat zijn collega Bridget Maasland tijdens en na haar affaire met André Hazes jr. collectief gepest is door de mensen in Nederland. Dat zegt hij in zijn podcast Effe Relativeren. Zelf had Kaj met zijn vrienden ook lol om de affaire. “Ik zit ook in een groepsapp met twaalf vrienden en binnen no-time na die breuk, binnen twee seconden, staat die hele app vol met grappige foto’s met teksten erin. Dat is dus in iedere woonkamer in Nederland op dat moment.

In iedere woonkamer in Nederland was men bezig met Bridget Maasland? “Het zal echt niet veel schelen met íedere woonkamer. En Bridget zit thuis op een bank. En het gaat over haar. Dat is gewoon pesten.”

Bridget is het slachtoffer geworden van een collectieve pesterij, oordeelt hij. “Eigenlijk is het gewoon pesten waar het hele land aan mee doet. Over die hele relatie en over het uit en aan, mag je een mening hebben, dat is helemaal prima.”

Iedereen mag een mening hebben, maar we moeten er niet aan voorbij gaan dat we het over een mens hebben die ’s avonds thuis op die bank zit.”

BN’ers gaan vaak voorbij aan het feit dat ze een bewuste keuze maken om een publiek persoon te worden en daarmee ook voer worden voor het publieke debat. Daar staan vaak torenhoge salarissen tegenover. Kennelijk willen veel sterren wel de lusten, maar niet de lasten.

De podcast Effe Relativeren kunt u hier beluisteren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen