Humberto Tan: ‘Of ik naar NPO ga voor DWDD-slot?’

Geplaatst op wo 06 mei 2020 om 14:45

Humberto Tan overweegt op dit moment niet om naar NPO 1 te verhuizen om Matthijs van Nieuwkerk op te volgen in het DWDD-slot. Het speelt nu niet. Dat zegt de presentator in gesprek met Privé TV. De NPO probeerde Tan in 2017 te verleiden tot een overstap, toen duidelijk werd dat Van Nieuwkerk terug zou gaan naar zes maanden per jaar. Tan gaf aan loyaal aan RTL te blijven, waarna Margriet van der Linden haar kans greep. Inmiddels is hij nog steeds niet te porren voor een transfer.

Sommige mensen hebben Tan op het oog voor het DWDD-slot. “Ja, maar Matthijs is natuurlijk ongeëvenaard daarin. Het speelde een aantal jaar geleden. Dat speelt nu niet meer. Ik zit nu ook bij RTL. Wat ooit gebeurt, weet je niet, maar op dit moment zit ik daar niet per se op te wachten.”

Mist hij het maken van actuele televisie niet? “Nee, niet per se, want die behoefte wordt ook opgevuld door de radio. Die tijd is gewoon geweest en je moet niet te vaak terugkijken.

Op dit moment heeft Tan het rustig vanwege het coronavirus. “Ik zou nu eigenlijk een aantal andere programma’s opnemen, maar dat gaat nu allemaal niet. Ik zou The Big Music Quiz opnemen en nog een programma over traumaverwerking.”

Eigenlijk zijn er nu drie programma’s die ik niet doe. Daarvoor in de plaats is wel Got Talent Worldwide erbij gekomen. Dat is voor een green screen: in je eentje verschillende filmpjes aan elkaar praten. Liever zou ik nog meer hebben gedaan.”

Foto: RTL
29 Reacties op “Humberto Tan: ‘Of ik naar NPO ga voor DWDD-slot?’”


 1. Hugo

  Een uur radio is al meer dan genoeg.

  Blijf maar graaien uit de unilever ruif van RTL. Hij is bijna leeg en dan gaan de salarissen terug naar bakellendenorm bij RTL en Talpa

 2. Paul Grijpstra

  Alleen Als Dionne Er Is.

 3. Robbie

  Toch niet die gladjakker. Vind dit zo’n misselijk mannetje

 4. Ron

  Hij maakt bij RTL enkel en alleen maar programma’s waar niemand op zit te wachten. Het nieuwe DWDD tijdslot zou hij uitstekend kunnen. Hij heeft er wel de juiste tone of voice voor om in de vroege avond dit neer te zetten. Wat je ook van hem vind.

 5. Arie

  Laat ik het niet over Tan hebben. Hoe zou het format er dan uit komen te zien? Dat zal niet veel anders zijn dan DWDD of M. Het enige verschil is waarschijnlijk een extra blokje filmpjes van internet. Kost niks, en was en is vaak het leukste onderdeel van het programma.

 6. Sjaak

  Ik zou Humberto wel doen.

 7. teuntje

  Aub niet die vreemdgaander hij heeft nu een 26 jarig meissie om te krikken net zo oud als zn dochter bah misselijkmakend mannetje

 8. Sjaak

  Wat is er mis met 26 jaar?

 9. Gwendolyn

  Humberto Tan is een donkere man.

 10. Zomaar een persoon

  Te rechts voor DWDD. Te dubieus ook (Dionne Stax, Rumag).

 11. Willie

  Niet doen je bent al zo vaak mislukt

 12. Tan?

  Nog steeds op TV dan?

 13. Wyatt

  Hij mag ook wel vaker bij Jinek komen. Mis hem nog steeds op de late avond.

 14. Bart

  Humberto is niet capabel voor een (dagelijkse) talkshow. Dat is wel gebleken. Bovendien heeft hij zich volstrekt ongeloofwaardig gemaakt de afgelopen 2 jaar. Half Nederland kotst de man uit. Hij is niet eerlijk en niet oprecht. Alles draait om Humberto en niet om de gasten. Zijn show en zijn persoon zit en zat vol met trucjes om de boel op de rit te houden. Het personeel van achter de schermen van RTL LN was al heel lang klaar met Humberto.

  Beide hele affaire rondom de t-shirts en de mondkapjes houd Humberto zijn kaken stijf op elkaar terwijl hij hiervan deels eigenaar is. Mag niemand weten. Is wel zo.

 15. martini blanco

  Zwartjoekel

 16. Godfriet de Pedobakker uit Waalre

  Waar komt die schuinsmarcherende NKKR nu weer vandaan?

 17. 😷Paulus

  😷Tan😎heeft gelijk, hij weet dat Miss biggy🐖 Angela de Jong kijkt tv zich laat vastlijmen op die smerige bank, om vervolgens allerlei smerigheden van Tan de wereld in te slingeren.Miss biggy 🐖heeft weer pech! 😝

 18. Bart

  Humberto is mede eigenaar van Rumag. U weet wel, het bedrijf dat merchandise verkoopt met gejatte teksten. Is nu in opspraak vanwege mondkapjes en t-shirts met Krijg de corona er op. De ene directeur is al afgetreden. Humberto houd weer eens zijn mond. Durft ons ook nog op te roepen geld te doneren voor de vluchtelingen.

 19. julske

  Zodra het over Humberto Tan gaat, is meneer Bart als de kippen bij.
  (koddig hoor Meneer Bart) Meneer Bart u weet beter dan ik, dat op de werkvloer ” wat u zelf citeert”ben je omringd door slangen die heavy giftig kunnen zijn. Vooral die koning slang, moet je een collega hebben, als Angela de Jong.Zij is uw heldin, dat kan ik wel beamen,Die is bizar een slecht mens, van binnen en van buiten. Angela steekt je plots een dolksteek in de rug.Dit soort mensen houden graag van aanpappen, met de baas, en als die zwakzinnig is van verstand,raak je onmiddellijk je baan kwijt. Alleen hier op MC word je er dagelijks ermee geconfronteerd. kijkt u naar @Martini
  Blanco, die is zo ziekelijk bezig, racistisch. en ook zwaar gestoord, om zijn huidskleur erbij te halen,zo respectloos. Ik zie het niet in mijn vriendenkring dat ze Humberto uitkotsen., Wat ik weet is een paar hier op Mc, inclusief U meneer Bart, en die slangen waarover u het heeft, en dat mag best hoor, is uw volste recht. We hebben allen onze mening, dat noemt men vrijheids van meningsuiting.Die man hoeft niks uit te leggen, aangezien hij weet wat voor bagger, en racistishe gedoe hij weer overzicht heen gaat krijgen. .Hij heeft gelijk. Die man is een man die inhoudelijk is, en niet leeg is van binnen,Hij zal wel weten wat hij doet.

 20. Flits Bom

  Waar werken de meeste jonge meisjes? Daar gaat hij heen.

 21. Flora

  hij neukte mijn vriendin Francis b ook. Daar wist Ineke ook van.

 22. julske

  Die utopia vrouwen, zijn zo makkelijk te overhalen,en welke man gaat nee zeggen. Je vriendin Francis,B is een beetje dom, een goede vriendin zou haar vriendin zeggen, om niet met een getrouwde man het bed te delen. Maar dat deed je niet,aangezien jullie op 1 lijn zijn. Maar ze heeft wel genoten waarschijnlijk. Ze heeft haar lesje geleerd, en waarschijnlijk een ervaring rijker geworden.

 23. Bart

  @Jukske Ik heb gelijk! Ik zeg het niet gauw over iemand (eigenlijk nooit) maar Humberto Tan is een slecht mens! Ik ga net zo lang door met dat onder de aandacht brengen tot hij van de buis is.

 24. 😷Paulus

  😷Riool figuren als @Bart doen niks anders. Opblazen met een dynamiet dit soort gasten

 25. Elbert

  Groot gelijk @paulus, weg met deze figuur..

 26. Moniqeu

  @Paulus, die Bart is een jaloerse racist. Hij kan het niet hebben dat blondjes als ik op Humbert vallen. Hihihi pech voor hem.

 27. Toll pending

  @Moniqeu

  Dat boeit echt niemand. Want blondjes zoals jij (lelijke) zijn het minst gewild.

 28. Desi

  Hmm’m.. Die Humberto zou best wel een nachtje willen lenen. Spannend mannetje lijkt mij heeerlijk

 29. BRAAK

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.