Humberto Tan: ‘Of ik naar NPO ga voor DWDD-slot?’

Humberto Tan overweegt op dit moment niet om naar NPO 1 te verhuizen om Matthijs van Nieuwkerk op te volgen in het DWDD-slot. Het speelt nu niet. Dat zegt de presentator in gesprek met Privé TV. De NPO probeerde Tan in 2017 te verleiden tot een overstap, toen duidelijk werd dat Van Nieuwkerk terug zou gaan naar zes maanden per jaar. Tan gaf aan loyaal aan RTL te blijven, waarna Margriet van der Linden haar kans greep. Inmiddels is hij nog steeds niet te porren voor een transfer.

Sommige mensen hebben Tan op het oog voor het DWDD-slot. “Ja, maar Matthijs is natuurlijk ongeëvenaard daarin. Het speelde een aantal jaar geleden. Dat speelt nu niet meer. Ik zit nu ook bij RTL. Wat ooit gebeurt, weet je niet, maar op dit moment zit ik daar niet per se op te wachten.”

Mist hij het maken van actuele televisie niet? “Nee, niet per se, want die behoefte wordt ook opgevuld door de radio. Die tijd is gewoon geweest en je moet niet te vaak terugkijken.

Op dit moment heeft Tan het rustig vanwege het coronavirus. “Ik zou nu eigenlijk een aantal andere programma’s opnemen, maar dat gaat nu allemaal niet. Ik zou The Big Music Quiz opnemen en nog een programma over traumaverwerking.”

Eigenlijk zijn er nu drie programma’s die ik niet doe. Daarvoor in de plaats is wel Got Talent Worldwide erbij gekomen. Dat is voor een green screen: in je eentje verschillende filmpjes aan elkaar praten. Liever zou ik nog meer hebben gedaan.”

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen