Johan Derksen vindt Fidan Ekiz heel erg zwak in Op1

Geplaatst op wo 13 mei 2020 om 12:30

Johan Derksen vindt dat Fidan Ekiz heel erg teleurstelt als host van de zondagse Op1. Ze valt naast talkshowgrootheid Jeroen Pauw enorm door de mand. Dat heeft hij gezegd in Veronica Inside. Derksen vindt dat Ekiz de plank volledig missloeg in de zondagse Op1, waarin Louis van Gaal te gast was. Ze had zich volgens hem slecht voorbereid. “De sidekick van Jeroen Pauw had zich niet goed voorbereid en zei tegen Louis van Gaal: ‘Jij nam de vaderrol over, hè, in het gezin’.

Een misser, vindt ook Hans Kraay jr. “Hij was de jongste!

Derksen: “Dan denk ik: dat zijn foutjes… Ik vond haar helemaal zwak. Ze bakte er helemaal niets van.”

Collega Wilfred Genee: “Nee, ze was niet in vorm. Ze had een heel slechte avond.”

Derksen: “Ze kan het niveau van Pauw niet bijbenen. Ze straalt helemaal uit dat zij het ook helemaal in de vingers heeft, maar dat valt wel mee, hè? Je moet ook je beperkingen kennen. Sommige dingen moet je niet doen in het leven. Ik vond dat ze heel zwak was.”

Kraay: “Als je zo goed bent als Jeroen Pauw, zou je het dan niet liever alleen doen?

Uitgerekend tijdens deze uitzending maakte Ekiz het grapje dat de hoge kijkcijfers van Op1 vast door de ‘Fidan-factor’ veroorzaakt worden. Als het aan de VI-heren ligt niet dus.

Foto: SBS
35 Reacties op “Johan Derksen vindt Fidan Ekiz heel erg zwak in Op1”


 1. Ron

  “Ze was niet in vorm” Dat is nog te mild uitgedrukt, ze is nooit in vorm geweest. Maar had wel verwacht dat ze het wel goed zou doen maar ze valt genadeloos door de mand, en dat elke week.

 2. Bertus V.

  Het was niet om aan te gluren. Over het paard getilde madame.

 3. anoniem

  als johan het zegt

  dan is het wet

  rot op

  je mag je mening hebben mooie johan

  daarbij meer niet

  je zit er bij als of jij het hebt uitgevonden

  presenteren

  viend je bent een beetje racist………..Johan toch wil ik je butler zijn…..

 4. chris?

  De afzeikers zijn weer bezig. Wat Derksen zegt beamen zijn side-kicks.

 5. Paul

  Ben fan van Johan, zijn kennis, zijn mening. Zal de leeftijd zijn, ook ik 73 die het beter weet haha

 6. Zomaar

  Al de door de redactie vooraf geschreven, en dan spontaan gespeelde meningen van die gasten zijn werkelijk tenenkrommend.

 7. Lies

  Voetbal is een sport voor de aso, korfbal is veel leuker en spannender om te doen.

 8. q8

  nou Johan , ik fan van je, maar soms sla je de plank mis,
  deze dame had gewoon haar dag niet,
  iedereen slaat wel eens een flater,
  ook Johan Derksen, ook Eva,
  en zelfs Jeroen pauw,

  en Fidan is ook een stuk jonger, en veel minder ervaring.
  en Jeroen is echt niet overdreven geweldig,
  Johan heeft t altijd over mensen die mekaar geweldig vinden,
  en wat doet ie zelf??????
  Jeroen en Fidan doen gewoon hun werk
  (ik denk niet dat Fidan de helft van aanwezigheidspremie krijgt, wat Jeroen krijgt)

 9. ome H

  Ze valt gewoon tegen

 10. Sjaak

  Lies, je hebt niets te vertellen.

 11. Mighty Mike

  Fidan zit als een zak aardappelen aan tafel. Werkelijk geen idee of er lucht of zand in een bal zit. Een zeer beperkte presentatrice, maar wel met een eigendunk waar een paard de hik van krijgt.

 12. Bep

  Ook gezien, klopt wat Johan zegt.
  Was echt een afgang voor haar.Zo slecht.

 13. 😷Paulus

  😷Typisch rioolvolk reacties, maar is niet anders. Deze bejaarde 👴bromsnor doet in zijn laatste levensfase erg zijn best om in de belangstelling te blijven. Logisch eigenlijk, het lichaam dat vastzit met schroeven en beugels moet in beweging blijven ten koste van anderen. Nu is Fidan👩‍🦱aan de beurt morgen weer een ander. Dit is typisch “bejaarden gedrag” niks aan te doen, gebeurt ook in het bejaardenhuis. Fidan👩‍🦱Is een vakvrouw. Voor de rest… Als een vrouw (periodiek) haar dagje niet heeft, dan weten de ervaren mannen hoe laat het is.

 14. Lies

  Als iemand vervelend doet tegen mij dan laat ik je bericht verwijderen!#doeslief#

 15. Dries Roel Vink

  @Lies verwijder dan eerst je eigen opmerkingen, onnozele!

 16. Aardappelpiet

  Fidan moet gewoon nog groeien. Geef haar tijd en ze wordt de beste !

 17. joost

  Meneer Derksen was ooit eindredacteur van een voetbalblad. Zeer links, want als je als aankomend sportjournalist niet in spijkerpak en lang haar solliciteerde was je gezien. Hij omringde zich dan ook met linkse sportschrijvertjes zoals b.v. Hugo Borst, zonder enige opleiding ed.
  Derksen schreef ook columns in dat blad, beledigde en beschadigde mensen willens en wetens, kreeg ook meer vijanden dan vrienden in de voetbalwereld. Veel bestuurders en voetballers hadden een hekel aan hem. Ik weet en ken collega’s bij VI die blij waren dat hij daar eindelijk was opgerot.

  Door toeval kwam hij ook op TV, waar hij door ging met vaak exorbitante uitspraken, beledigen van mensen waarvan hij toch niks te duchten had.
  Zijn VI uitzendingen vind ik soms misselijk worden, met de stompende mompelende onverstaanbare Boskamp, de carrière zoekende Genee en de altijd lachende ( ook om niks) v.d. Gijp.
  Zijn structurele beledigingen b.v. thans naar ooit Nederlands beste voetbal coach Louis van Gaal wordt nu wel erg vervelend.
  En wie is hij dan, wat is zijn verdienste ? ( behalve soms op TV iets over voetbal zeggen, onderbroeken, schoenen, badjassen en boekjes verkopen, waar hij als salon socialist nu veel geld verdiend, want dat heeft hem wel te pakken ).
  Zijn veelal misplaatste uitlatingen, zoals nu weer over mevr. Fedim, zijn ongenuanceerd en onjuist. Waarom geven we deze koekenbakker zo veel podium ?
  Hij stelt niks voor dat “voetbal mannetje”!

 18. J.P.

  Gewoon in de keuken blijven, trut.

 19. Sjakie van de Chocoladefabriek

  Ze kan niet presenteren, ze heeft wel onder Wierd Duk gelegen.

  Prioriteiten mensen.

 20. Keta Minek

  Johan Derksen heeft toch altijd gelijk.

 21. Klaas Flink

  Als iedereen van de zender gaat waarover Derksen negatief is dan hou je misschien net 1 of 2 zenders over. Als alle trainers die niet deugen ook opstappen dan zit driekwart van de clubs zonder trainer, of bestuur, want ook daarover is hij uitgesproken en dan spelen alle talenten van nu af aan bij Utrecht of zo omdat ze een ander niveau niet aankunnen. Het is een beetje Freekdejongetje spelen, rode draad is azijnpissen om aldus niet in de vergetelheid te raken.

 22. Arie

  Kunnen we niet aan John de Mol vragen of hij dat kereltje Derksen niet eens kan corrigeren?
  Want zo leuk is hij niet meer. het kwaadspreken en beledigen is nou wel genoeg geweest. Ik vind juist Fidan Ekiz het goed doen, een leuke verschijning,aardig mens en met Jeroen samen OK.
  Bovendien zou dat hele VI voetbal programma nu moeten stoppen.
  Er is voorlopig immers ook geen voetbal meer in Nederland.

  Derksen en zn ja knikkers voeren nu een soort cabaret op met een zgn, ouwe knarren band, wat niet om aan te horen is.
  Maar in de TV wereld vindt men Derksen zo’n kwaadsprekerjte, dat niemand hem ooit eens zelf durft aan te pakken.
  Stoppen met VI is thans beter.

 23. Kneefel

  Johan Derksen kun ook iets positiefs zeggen over mensen, denk het niet want volgens ben jij zo zuur als een augurk, het is wel duidelijk dat jij het niet zo op heb met Op1, omdat zij het goed doen, dat had je graag anders gezien en houd op met dat negatieve commentaar geven…kijk naar jullie eigen programma…zo ordinair.

 24. Peter

  Ik vind Johan erg teleurstelling, in vergelijking met iedereen op tv

 25. chris?

  @Joost 13.41
  schitterend verwoord, uit het hart gegrepen.

 26. Valereo

  Was hij maar iets harder van de trap gevallen

 27. StefanV

  Zeker wanneer je iemand als Louis van Gaal interviewt – geen gemakkelijke gast (understatement van de eeuw) – moet je goed voorbereid van start gaan. Het lijkt erop dat Fidan Ekiz heel weinig met voetbal heeft. Prima, maar laat zo’n interview dan aan Pauw. Dan krijg je een veel boeiender gesprek.

  Gelukkig bleef Van Gaal nog beleefd tegen haar, ondanks de vermijdbare uitglijders. Z’n reputatie kennende had hij ook zomaar boos kunnen roepen: “Wat een domme vraag!”

 28. StefanV

  @ Joost (13:41)
  Wat je schrijft, klopt niet. Derksen heeft meer dan eens gezegd dat Louis van Gaal een uitstekende trainer is. Hij stoort zich alleen aan zijn gedrag. Dat mag, net zoals jij je aan Derksen mag storen.

 29. dirk

  Jeetje, zou John de Mol deze reacties ook lezen? Dan is morgen VI weg denk ik.

 30. arie

  @ dirk.

  Inderdaad dat hoop ik ook.
  Maar zouden v.d. Gijp en Genee nou niet in de gaten hebben, dat de uitspraken het vaak onbeschofte gedrag van Derksen ook tzt. hun toekomst en carriere zou kunnen beschadigen.
  Derksen vindt dat nooit erg als hij de zak krijgt. Hij is al oud en der dagen zat.
  Hij heeft een goed pensioen via de Arbeiderspers i.c. Voetbal International, heeft al 6 jaar AOW en heeft via de TV een vermogen(tje) opgebouwd.
  Maar v.d. Gijp en Genee zijn nog jong.

 31. chris?

  Stevan, Derksen c.s. hebben van Gaal regelmatig belachelijk gemaakt.

  Overigens vind ik van Gaal wel erg arrogant, een soort mens dat alles beter weet.

 32. Nana Mouskouri

  Is Jeroen nou zo goed? Of is zij nu zo slecht. Door haar aanwezigheid heb ik wel kunnen observeren dat Jeroen erg goed is.

 33. Lariekoek

  In mijn optiek is het logisch dat Fidan het vak moet leren. Dat hadden de meesten wel, die deze stap gezet hadden; ook Eva Jinek.

 34. W.moes

  Hallo beste mensen het lijkt me beter dat jullie je aleen bezig houden met het praten over de sport en niet zoals Johan doet het alleen maar afkraken van andere presentatoren groetjes Willem zal moeilijk zijn voor Johan.

 35. Rene vogelaar

  Waar meneer Derksen aan voorbijgaat, is dat Fidan echt de enigste nog is die bij zijn kwaliteiten in de buurt komt. Ik ben al jaren fan van Fidan

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.