Thijs Römer: ‘Waarom pakt corona Robert Jensen niet?’

Thijs Römer vindt het onbegrijpelijk dat het coronavirus een ‘dikke krent’ als Robert Jensen niet in zijn kladden grijpt. Dat laat hij weten op Twitter. Jensen heeft overgewicht en mensen met overgewicht hebben een extra hoog risico om te overlijden aan corona. Er verscheen gisteren op social media een foto waarop te zien is hoe hij bitterballen eet met de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra. “Soms is het zo onbegrijpelijk dat Covid-19 de dikke krenten niet uit de pap pikt.

Er is zowel bij links als rechts veel weerstand tegen Jensen, maar iemand het coronavirus toewensen blijft natuurlijk vrij triest. Eerder raakte Römer al in toespraak toen hij Geert Wilders min of meer dood wenste met de uitspraak: “Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft…

Ladies Night-ster Stella Bergsma vindt het flauw dat Jensen continu zo wordt aangepakt op zijn overgewicht. “Houd eens op fatshamen, ook als het Robert Jensen is! Wat is het voor mensen toch moeilijk om consequent te denken.

Römer krijgt zowel bijval als kritiek. “Tenenkrommend toch!“, zegt ene Jeroen. Terwijl Rob kritisch is: “Dus eigenlijk wens jij hem corona toe?

Jensen is één van de weinige Donald Trump-supporters in Nederland. Hij wordt daarom goed gepruimd door Hoekstra.

Lees ook: Robert Jensen eet bitterballen met Pete Hoekstra (gisteren)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen