Thijs Römer: ‘Waarom pakt corona Robert Jensen niet?’

Geplaatst op wo 13 mei 2020 om 11:45

Thijs Römer vindt het onbegrijpelijk dat het coronavirus een ‘dikke krent’ als Robert Jensen niet in zijn kladden grijpt. Dat laat hij weten op Twitter. Jensen heeft overgewicht en mensen met overgewicht hebben een extra hoog risico om te overlijden aan corona. Er verscheen gisteren op social media een foto waarop te zien is hoe hij bitterballen eet met de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra. “Soms is het zo onbegrijpelijk dat Covid-19 de dikke krenten niet uit de pap pikt.

Er is zowel bij links als rechts veel weerstand tegen Jensen, maar iemand het coronavirus toewensen blijft natuurlijk vrij triest. Eerder raakte Römer al in toespraak toen hij Geert Wilders min of meer dood wenste met de uitspraak: “Volkert, waar ben je als je land je nodig heeft…

Ladies Night-ster Stella Bergsma vindt het flauw dat Jensen continu zo wordt aangepakt op zijn overgewicht. “Houd eens op fatshamen, ook als het Robert Jensen is! Wat is het voor mensen toch moeilijk om consequent te denken.

Römer krijgt zowel bijval als kritiek. “Tenenkrommend toch!“, zegt ene Jeroen. Terwijl Rob kritisch is: “Dus eigenlijk wens jij hem corona toe?

Jensen is één van de weinige Donald Trump-supporters in Nederland. Hij wordt daarom goed gepruimd door Hoekstra.

Lees ook: Robert Jensen eet bitterballen met Pete Hoekstra (gisteren)

Foto: RTL
97 Reacties op “Thijs Römer: ‘Waarom pakt corona Robert Jensen niet?’”


 1. El

  Thijs Römer is een triest geval.

 2. Victor

  Römer is nog walgelijker dan Jensen. Twee gekkies, één links, de ander rechts.

 3. Gerard Cocks

  Wat is het toch een talentloos sukkeltje, meisje Romer. Zelfs een rechtse hitser als Jensen wens je geen corona toe.

 4. Hathi

  Nou, fatshamen? Laten we niet voorbij gaan aan het feit dat de kans enorm groot is dat Robert Jensen gewoon keihard de sjaak is als hij besmet raakt. Ic en een eventuele dood zijn niet ondenkbaar. En wat dat fatshamen betreft (waar hier overigens geen sprake van is, al is de onzin die Römer uitkraamt ook niet bepaald chic): nee, dat moet je niet doen. Maar ik heb er toch echt wel een stuk minder moeite mee als het gebeurt bij types als Jensen die er hun werk van hebben gemaakt om anderen belachelijk te maken vanwege uiterlijk, IQ en noem maar op.

 5. Curryworst

  IJdele Thijs houdt niet zo van de vrijheid van meningsuiting.
  Behalve als een mening strookt met zijn beperkte wereldbeeld.
  De rest mag kr ep eren.

 6. RaymondVL

  Waarom is Thijs Römer nog niet onder Lijn 5 terecht gekomen?

 7. Simone

  Thijs Römer is toch de ex man van die seks- en drugsverslaafde liegende Katja Schuurmans? Hij kan zich beter druk maken over hun kind.

  Het is voor hem te hopen dat hij of zijn kind of zijn smerige seksverslaafde ex vrouw niet getroffen zullen worden door het corona virus of en ander virus, want met die vieze seksverslaafde Katja weet je het maar nooit toch?

  Thijs Römer is een deugkneus, een moraalridder, een selectief verontwaardigde hypocriete l*l.

 8. KlimaatOptimist

  Thijs… Vieze gevaarlijke gek dat je bent..
  Denk goed na voordat dingen zegt..

  En dan zeggen de media dat rechts gevaarlijk is??
  Jij verdiend met zulke uitspraken zelf om dood te gaan, mafkees!

 9. Jables

  Zeker geen fan van Jensen, maar deze vent hoopt eerst dat er een nieuwe Volkert op staat en nu wenst hij Jensen dood. Wat een malloot.

 10. Peter

  Wat zielig en goedkoop om uit te halen over het uiterlijk van iemand. Wat een tokkie is het eigenlijk ook die Thijs.

 11. Gordon

  Jensen heeft een dikke huid, die kan wel tegen een beetje kritiek…

 12. Rastom

  Zielige hater. Intolerant

 13. Hans S.

  Thijs, wat een triest figuur.

 14. Captain Caveman

  Gaat goed hé met de filmcarrière? Zeker weer zo’n door en door verwende klote Amsterdammer?

 15. Lies

  Vandaag al 3 artikelen van BN-ers die zich zo vervelen dat ze elkaar maar kapot gaan maken. Hebben ze niet in de gaten dat ze zichzelf allemaal onsterfelijk belachelijk maken met schoolpleingedrag?

 16. Donald Dumb

  Gordon. O ja?
  Waarom dan artikelen over een verongelijkte Jensen en om verbaal om zich heen meppend omdat zijn programma werd gecancelled dan?
  Niet echt het gedrag van iemand die tegen kritiek kan…

 17. Dries Roel Vink

  Dikke vinger voor de linkse populist Thijs Römer!

 18. Max

  Het is voor Igoné de Jongh, de vriendin die hufter Thijs, niet te hopen dat ze haar magere poten breekt en besmet raakt met covid 19, dat rammelende skelet van Thijs Römer heeft geen enkele weerstand volgens mij. Thijs mag ook wel uitkijken, hij kan een beroerte krijgen door besmetting met het covid 19 virus.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1057966680/corona-veroorzaakt-beroertes-bij-dertigers-en-veertigers

 19. Tsja

  Römer teert op z’n familienaam, maar kan zelf werkelijk niks. Evenals Jensen. Beiden voegen niks toe. Toch gun ik niemand Corona.

 20. Max

  Het is voor Igoné de Jongh, de vriendin die hu f ter Thijs, niet te hopen dat ze haar ma g ere po ten br eekt en besmet raakt met covid 19, dat ram melende skelet van Thijs Römer heeft geen enkele weerstand volgens mij. Thijs mag ook wel uitkijken, hij kan als veertiger een ber oerte krijgen door besmetting met het covid 19 virus.

 21. Donald Dumb

  Jensen zit veilig hermetisch afgesloten in zijn cocon.
  Bang dat hij is corona op te lopen…

 22. Corrector

  Jensen wordt niet gepakt door het virus omdat hij een intrinsiek bang mens is. En dat overcompenseert hij met eten en een grote mond, geholpen door zijn vermogen snel te praten en dominant te zijn.
  Robert Jensen is een bang mens en daarom anti alles en vol wantrouwen en bang voor het onbekende. En dus mijdt hij alles en iedereen, komt dus niet in contact met besmette personen en raakt niet geïnfecteerd.

 23. Mark

  Hij kan het niet helpen dat ie zulke rare uitspraken doet: zijn stembanden zijn aangetast toen hij de pruim van Katja aan het eten was.

 24. JDJ

  Thijs Roemer is een arrogante kwal.

 25. mama nouskouri

  Romer is het toonbeeld van triest. Deze man is zo overtuigd van zichzelf.

 26. Lies

  Homo’s worden alleen geрakt in de kоnt, dus zolang Jensen daar een kurk in drukt hoeft hij zich niet bang te maken.

 27. Donald Dumb

  Corrector.

  Ja precies dat ja.
  Goed verwoord…

 28. josbuitenhek

  Deze man, met zijn macabere gedachten, trekt zich nu even terug na alle reacies,
  wordt hier ziekelijk opgewonden van….echt waar.

 29. Echt Sjaak

  @Corrector
  Dit artikel gaat over dat Thijs Romer iemand dood wenst omdat zijn mening hem niet aanstaat. Typisch voor de gemiddelde linksmens, zeer intolerant.

 30. josbuitenhek

  reacties

 31. René van Gellekom

  Max
  wo 13 mei 2020 om 12:12
  Haha, die Römer heeft zijn vlezige snol ingeruild voor een ouwe magere heks, hoe diep in de kast kun je zitten. Thijsje heeft het liefst een harig mannenhol, maar op één of andere manier durft ie niet.

 32. Ron

  Die Römer is een grote tokkie met zijn middelmatige acteertalent in die middelmatige Nederlandse films.

 33. Pasquale

  Jensen laat het echte geluid horen en steeds meer mensen worden wakker. Het nieuwe normaal is niet normaal. Het is tegen alle wetten in.

 34. Bart

  Ha Ha! Thijs Römer de flapdrol acteur die we alleen maar kennen omdat zijn opa Piet Römer was. Piet die overigens alleen een rol kreeg als deze was geweigerd door Rijk de Gooyer of John Kraaijkamp.

  Wat een uitspraak weer van Thijsje. Deze man denkt dat hij boven het volk staat en voor ze moet spreken. Houd gewoon je mond Thijs en ga een baantje bij een boer zoeken ofzo.

 35. serbelanda

  Ik steun Trump ook… maar deze homoseksuele website vast niet…

 36. HEINO

  JENSEN GA ALSJEBLIEFT DOOR MET JE MENING GEVEN,EEN LUL ALS ROMER NEEMT NIEMAND SERIOUS, DE MEESTE MENSEN WILLEN OOKDE ANDERE KANT HOREN BETREFFENDE CORONA,GOED BEZIG MET HET ECHTE GELUID,EN DIE ACTIE JOURNALISTEN ZIJN OVER EEN JAAR VOORLICHTER BIJ EEN PO.ITIEKE PARTIJ,OMDAT ZE DIE AL DIE TIJD HUN REET HEBBEN GELIKT,EN VOOR WAT ,HOORT WAT. LUISTER NAAR JENSEN.NL VOOR HET WARE GELUID

 37. Donald Dumb

  Schreeuwerig typje die Heino…

 38. De Krolse Kat

  Leuk truitje heeft Thijs aan, doet wel beetje pijn aan mijn ogen.

 39. WIM

  Wat een doorgesnoven met zichzelf ingenomen idioot is die Romer toch , ga aub emigreren waardeloze acteur want niet alleen Amsterdam maar heel Holland kotst je uit.

 40. it's me

  Ik heb werkelijk het idee dat onze thijs niet van school heeft meegekregen. Hoe idioot kan je zijn iemand ten eerste te discrimineren en vervolgens een akelige ziekte toewensen. in de tweede wereldoorlog zou hij zeker goed tot zijn recht zijn gekomen.

 41. Gasdeaud

  Daar heb je die ouwe zak weer met zijn 2e wereldoorlog

 42. Sjaak

  Het moment dat mensen Jensen serieus gaan nemen. Quarantaine doet toch rare dingen met mensen.

 43. De Heer

  De eens spreid leugens om geld te verdienen aan t shirts(je zal dr maar mee rondlopen) en de ander denkt met Moordvrouw een rol in Breaking Bad te hebben als je hem toen over die bagger serie zag praten.

 44. Henke

  Die maffe stink Romer heeft altijd alleen grote mond op tv
  Buiten de camera is het een jankerd . De vrouwen lopen nie voor nx helemaal bij hem weg .
  Lekker opnemen voor de linkse pedocraten zegt al genoeg .
  Geen kinderen in de buurt laten dus.
  Gelooft ook nog in sinterklaas zeker.hahaha
  Wwg1wga

 45. Keta Minek

  De eens spreid leugens om geld te verdienen aan t shirts(je zal dr maar mee rondlopen. En Giften en donaties je moet die comlotgekkies eens zien betalen aan jensen.

 46. Keta Minek

  Thijs Römer gaat te ver.

 47. Thijs

  Te ver jouw kut in zeker.

 48. Keta Minek

  Thijs grote meid.

 49. Rotterdammer

  Thijs is het prototype van alles wat ik in Amsterdam verfoei..
  Een zgn. deugmens dat te dom is om te poepen en overloopt van onterecht narcisme. Was niks, is niks en zal nóóit wat worden, draait alleen rond in het wereldje dankzij de familierelaties. Totale nitwit.

 50. Gert-Jan

  Thijs Romer: vies ventje, gesjeesde artiest/acteur.
  bovendien een linkse hufter in optima forma.

 51. Opa Piet

  Voor mensen als Thijs is Twitter uitgevonden. Gezien zijn teksten is hij er prima thuis.

 52. Arie Op Safari

  Thijsje Römer… geval van triesteling..
  Vorige week nog het toerisme van Amsterdam incl de horeca de nek om willen draaien omdat meneer rust wilde..
  Nu iemand een ziekte toewensen, los van of je die persoon mag of niet…

  Thijs; de linkse übermensch waarvan niemand er nog achter is wat zijn toegevoegde waarde aan de wereld is…

 53. MediaPrak

  Wanneer spreekt Frank Dane (de broer van) zich eens uit? Of is hij het stiekem wel eens met de uitspraken van Robert?

 54. Tinie

  Mhijsje Römer is een zielig zelfingenomen persoontje, dat niet kan acteren, maar wel anderen de les leest.

 55. Jantien Visser

  Wat een misselijk makende rotopmerking van die Römer.
  Ik ben het helemaal eens met Arie Op Safari 14:17u

 56. Kapitein cashflow

  Wie is Thijs Römer?

 57. Ron

  Jensen heeft zijn website jensen.nl aangepast met door de dag heen nieuws, maar tussen dat nieuws dus ook gewoon nieuws van de door hem genoemde ‘mainstream Media’, zelfs berichten van de NOS, RTL en hoe ironisch msn.com.

 58. Huismaker

  Leve de Youtube kanalen:
  Jensen, Een oorlog reeds verloren, Cafe Weltschmerz, Up Network, FvD journaal, Ongehoord Nederland, TPO (Podcast), Blue Tiger Studio enz.
  Met commentaar en discussies. Zonder zogenaamde BN-ertjes en de dagelijks pratende hoofden.

 59. Hatsevlats

  Wat een droeftoeter die thijs romer smakeloze uitspraken je kan wel zien dat er weinig hersens zit in zo een griezel

 60. Mi

  Hi Thijs hou je smul denk je dat corona is een game om te zeggen waarom dikke mensen niet niet vergeten je heb familie asociale mutsen

 61. Remy

  Fat-shaming, ziektes toewensen en oproepen tot geweld, die Thijs heeft het er maar druk mee met al dat deugen.

 62. Mi

  Hi ouwe lul niet vergeten dik dun mager bruin zwart blank ga ook dood voor god geen uitzondering

 63. Genderneutraal

  Thijs, je kan dan wel de mazzel hebben er goed ( en dat weet je zelf ook maar goed) of beter uit te zien dan Jensen deze opmerking raakt kant noch wal. Je moet weten dat dit voorgoed op je kleine CV’tje komt van je leven en God straft
  Arrogant als je bent van er lak aan hebben lost niets op.

 64. Hans h

  Waarom krijgt this niet een klein bloedpropje in zijn hersenen als hij ze toch niet gebruikt

 65. Angeltje

  Ik heb liever dat jij het zelf krijgt Thijs Römer.

  Moeilijk te verwerken hè als iemand de waarheid spreekt.

 66. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Dan mag ‘fat shamen’ wel? Verbazingwekkend om te zien hoe linkse deugmensen anderen de dood in wensen alleen vanwege een andere politieke oriëntatie. Want de tolerantie waar zij zich zo op laten voor staan geldt alleen voor gelijkgestemden.

 67. Dombo

  Wat een IQ laat Thijs weer zien, ga gewoon lekker domme acteerklusjes doen, daar ben je net goed genoeg voor, van je intellect moet je het duidelijk niet hebben.

 68. Bij de tijd

  Domme Thijssie noemden wij hem vroeger, er is dus niks veranderd.

 69. Caroline

  Tja als je te dom bent om inhoudelijk te reageren dan speel je het op de man…
  maar daar krenk je Robert Jensen niet mee hoor, hij lacht erom.
  Als je een vent bent Thijs, dan ga je met hem in gesprek in een podcast, kijken hoe flink je dan bent.
  NOTE: mensen zoals Jensen vechten ook voor jullie vrijheid…

 70. Blank gespuis

  Ah, had Jensen het gezegd over Thijs Römer of anderen dan vonden jullie het waarschijnlijk hilarisch. Niet waar hypocriete Jensen fans?

 71. Jaap Poldervaart

  Herr Romer doet zijn Nazi naam eer aan.

 72. Van Dale

  Sinds wanneer is ‘nazi’ met een hoofdletter?

 73. jan

  Sinds Nazi een naam is.

 74. Paulus

  Zie meteen hoe alle Jensen aanhanger koken van woede. Jensen en al zijn domme volgers die ‘m klakkeloos volgen zonder na te denken alles overnemen wat extreem rechtse sites ze ingeeft. Hij komt nu al een maand aan met hetzelfde riedeltje getallen over doden. Hij verteld niks nieuws en heeft aan Hoekstra geen enkele serieuze vraag gesteld alleen beetje mee lopen lukken met hoe erg het wel niet voor Trump is. Jensen is een domme egoïstische volger van nep nieuws. Uh erger nog een domme egoïstische verspreider ervan. Hij ongeadresseerd moeten worden wegens opruiing. Heeft niks met vrijheids van meningsuiting te maken, en anders heeft Thuis dat natuurlijk ook die vrijheid….

 75. Poes

  Thijsje zoiets zeg je toch niet. Super slecht voorbeeld voor je kind hoor. Niet meer doen.

 76. Van Dale

  @jan: Idioot. Ook met een hoofdletter, het is immers jouw naam.

 77. Donald Dumb

  Paulus.

  Maak je niet druk om die paar kijkertjes van die Jensenfilmpjes.
  Dat aantal is verwaarloosbaar…. blaffende honden die niet bijten…

 78. HadieDave

  Simone, Wat is er nou weer smerig aan wanneer je seks lekker vindt? Seks is niet smerig je kunt het alleen maar smerig maken door er smerig over te lullen.

 79. Xavier

  Als het risico in IQ zat dan was die Romer veilig

 80. Magnus Dickendorfer

  Ik ben ook een Trump supporter.

 81. Sip

  Al heb je nog zo’n hekel aan iemand; dit mag je nooit zeggen.

 82. Veenstra

  Hey snotneus vale gefrustreerd miezerig mannetje onverzorgde idioot steeds weer met je haatdragende opmerking, wil maar 1 ding aan je zeggen wat is Katja gelukkig zeg, nu begrijp ik wat voor een leven ze heeft gehad sukkel…dat je overal zal worden uitgekotst!

 83. Geoffrey

  Hallo kip zonder kop.
  .o sorry kip met vieze kop haar ben je zo perfect te schelden over jensen weet je nog wat je een poosje geleden over Wilders zei?wat uit die bek van je komt is alleen gif haat omdat je een mislukkeling bent

 84. aammehoela

  Dit kun je inderdaad niet zeggen. Wel hooguit denken dat als Jensen dit virus zou krijgen hij het waarschijnlijk niet zal overleven vanwege zijn overgewicht.

 85. Thijs Römer

  @Geoffrey, Niet zo bijdehand anders laat ik Patty B jou kop als toilet gebruiken.

 86. Wijze van Zion

  Beste Thijs, als je een beetje iemand na kunt doen i.c. toneelspelen, wil dat nog niet zeggen dat je een bovenmatig IQ hebt en over alle wereldzaken een “mening” kunt ventileren ! Je was waarschijnlijk te jong om Fortuyn dood te wensen.
  Zet eerst maar eens een goed Shakespeare personage neer……

 87. Donald Dumb

  Weg met die Dikke Deen!
  Met zijn anus op de trekhaak en gassen met 130 km/u terug naar Denemarken.
  Laat hem daar de boel lekker gaan verstieren!

 88. Ellen

  Alle gekheid op een stok.
  Als ik naar die akelige foto van thijsje lijstje die zuustok kijk wat heeft hij onder zijn ledematen…ziet er erg verrot uit.

 89. Donald Dumb

  Thijs Römer zegt trouwens niks verkeerd
  Hij vraagt zich af waarom Jensen geen corona heeft opgelopen.
  Jensen behoort tot een risicogroep met zijn overgewicht.
  t Is bijna lief die bezorgdheid van Römer voor Jensen…

 90. eva

  Het is zoals robert zegt, niet het nieuwe normaal, maar het tijdelijke abnormaal, graag geen hersenspoeling door deugmensen meer.

 91. Nick

  Thijs Romer is niet helemaal fris in de bovenkamer.
  Opnieuw wil deze psychopaat iemand dood zien.

 92. Einde van NL

  Deze zelfoverschattende en kansloze Röma heeft duidelijk een storing in de bovenkamer, zo erg schijnbaar dat zelfs prettig gestoorde Katje het niet bij hem vol kon houden.

 93. 😷Paulus

  😷Thijs Romer🧔? Dacht dat deze gast werkloos was geworden. Ik zie hem weinig meer op tv. Acteurs worden slecht betaald in NL. Ik kan mij niet voorstellen dat hij miljoenen heeft. 🤔🤔

 94. Bart

  @Paulus Je volgt Jensen blijkbaar op de voet ondanks al die onzin die hij uitkraamt.

 95. Katja lust er pap van

  Thijs, nog altijd gekrenkt omdat zijn ex nooit genoeg had aan zijn kleine pielemuis en zich daarom liet uitwonen door jan en alleman tijdens hun geweldige [kuch] huwelijk.

 96. GrijzePilion

  Jensen, een uitgesproken AmeriKKKa fan.

  Geen enkele reden om hem uit sluiten van ernstige dingen.

 97. Geronimo

  Thijs Römer en Junge Römer van the Mozart of Pop, het verschil kan niet groter zijn. Thijs Römer, is dat niet die man die stelselmatig belazerd werd door zijn afgelikte boterham van een vrouw? Die Thijs Römer? En zo’n klootloze man gaat zich mengen in een maatschappelijk ethisch debat? Ok…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.