‘Chantal Janzen op cover met verschoven kinimplantaat’

Chantal Janzen staat deze maand op de cover van het tijdschrift Beau Monde, maar er is wel iets vreemds mee aan de hand. Op de coverfoto (zie hier) heeft de RTL 4-presentatrice een behoorlijk scheve kin en dat heeft behoorlijk wat argwaan gewekt op de redactie van weekblad Privé. “Ze is picture perfect, op één ding na, want… waar gaat Chantals kin naartoe? Die lijkt niet het lood geslagen in haar verder zo symmetrische gezicht“, aldus het tijdschrift, dat er een artikel aan heeft gewijd.

Is het niet gewoon een Photoshop-foutje? “Niet waarschijnlijk, zeggen kenners uit de wereld van de plastische chirurgie. Zij denken een ander euvel te spotten bij Chantal: een verschoven kinimplantaat.”

De kinimplantaat is volgens Privé een hype die in 2012 begon in Amerika en daarna ‘explodeerde’. “De perfecte gesculpteerde kin op bestelling. Kinnen zijn de nieuwe borsten, en allang niet meer voorbehouden aan acteurs, topmodellen en realitysterren met een vertekend zelfbeeld.

Waar borsten veelal vergroot worden, draait het bij de kin om de nuance. “In een ideale wereld heeft een kin en profil een kleine bolling en is deze in balans met de rest van het gelaat.

Maar áls Chantal Janzen al aan haar kin heeft laten knutselen, hoe is dat implantaat dan scheef komen te zitten? “Experts op het gebied van plastische chirurgie zien dat gebeuren als iemand jaar in jaar uit op één en dezelfde kant slaapt.

Het blijft volgens Privé gissen of dat de rede is voor de ‘eigenwijze kin’ van Chantal Janzen. Ze wil geen commentaar geven. “En ook haar management bleef stil, na Privé’s herhaaldelijke verzoeken om commentaar.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen