GTST ook na de zomer slechts vier keer per week

Als Goede Tijden Slechte Tijden na de zomer weer terugkeert, dan blijft de soap uitzenden in een frequentie van vier keer per week. Dat heeft Joep Sertons, die de rol van Anton Bouwhuis speelt, gezegd op Instagram. De opnames van GTST liggen volledig stil vanwege het coronavirus en daarom zijn er momenteel maar vier afleveringen per week te zien. Daardoor kon RTL 4 de seizoensfinale opschuiven naar 28 mei. Het is nog altijd onduidelijk wanneer er weer gedraaid kan gaan worden.

Sertons hoopt dat hij en de rest van de cast in juni weer aan de slag kan. “Sinds 11 maart draaien we niet meer en we weten ook niet wanneer we weer kunnen beginnen. We hopen op juni, maar dat is niet zeker.”

De stekker gaat in elk geval niet definitief uit GTST. “We komen in het nieuwe seizoen weer terug, maar dan wel vier keer per week volgens mij.”

Collega Babette van Veen: “Het hangt er ook weer van af of onder andere de kappers open mogen. Dan mogen wij misschien ook weer iets meer, omdat wij ook een contactberoep hebben.”

Sertons: “Ik denk dat we in de zomer, als we weer mogen draaien, de hele zomer door gaan draaien. Normaal hebben we dan vier weken vakantie. Ik vind het niet erg hoor.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen