Gerard Joling vreesde besmetting op te lopen bij Jinek

Gerard Joling twijfelde of hij vrijdag wel naar de talkshow van Eva Jinek zou gaan. Hij overwoog af te haken toen hij hoorde dat ook Tijl Beckand te gast zou zijn. Dat bekende de zanger in de uitzending op RTL 4. Beckand en zijn gezin hebben het coronavirus gehad; zijn kind van anderhalf jaar is er zelfs door in het ziekenhuis beland. Inmiddels is het gezin virusvrij, maar Joling was toch even in paniek. Moet hij wel bij dichtbij iemand komen die het coronavirus heeft gehad, vroeg hij zich af.

Joling was serieus. “Ik schrok eerlijk gezegd ook toen ik hoorde dat jij in het programma zat nu. Ik dacht: kan het wel? Het is geen grap wat ik nu maak.”

Beckand: “Echt waar?

Joling: “Omdat ik dan toch denk: we weten er niet heel veel van.”

Al snel relativeerde Joling het. “Ik moet wel iets positief zeggen: mijn oom, een broer van mijn moeder, is 94 en zijn kinderen en kleinkinderen zijn doodziek geweest en zelf is hij er gezond uitgekomen.”

Jinek zelf bekende dat ze hem ook wel even kneep toen Beckand corona bleek te hebben. “Je was hier te gast geweest en daarna lazen we in het nieuws dat je corona had gehad. Het was toen heel stil in de groepsapp.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen