Patty Brard kan pas eind mei naar Nederland

SBS 6-diva Patty Brard kan pas eind mei naar Nederland. Er is pas dan weer een vlucht vanuit Ibiza naar ons land. Dat zegt de presentatrice in De TV-Quaran-Tine van Paul de Leeuw. Eigenlijk zou Brard zo’n twee maanden geleden naar ons land vliegen: in de laatste uitzendweek van De Wereld Draait Door zou ze op spectaculaire wijze haar biografie Patty presenteren. Het coronavirus schopte alles ernstig in de war. Ze zit nu al veel langer dan gepland op het Spaanse vakantie-eiland.

Voorlopig zit Brard nog een maandje vast. “Voorlopig vliegt Transavia pas eind mei. Dan kom ik terug en dan ben ik volledig uitgerust. Ik moet echt weer even aan de yoga, want ik zit en schrijf en beweeg eigenlijk vrij weinig.”

Voorlopig is er even geen televisiewerk. “Gordon en ik hadden natuurlijk die talkshow sta, maar dat gaat vrij moeilijk met publiek en anderhalve meter tussen iedereen. Ik weet niet of dat nog doorgaat.”

Het wordt een saaie periode, vreest Brard. “Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik eigenlijk niet kan wachten om weer aan het werk te gaan. Ik wil weer wat doen. Het is zo nutteloos allemaal.”

De Leeuw: “Ja, maar daar moet je je bij neerleggen. Als je daar tegen gaat vechten, word je knettergek.”

Op de middellange termijn denkt Brard dat er genoeg leuke projecten volgen. “Er staat een héleboel op stapel. Ik ga gewoon nog drie jaar televisie doen, we zijn bezig met een filmscript, we zijn bezig met de kerstcollectie die uitkomt dit jaar. Ik ben met een heleboel dingen bezig, dus deze twee maanden zijn voor mij heel goed geweest om de dingen op een rij te zetten.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen