Dyanne Beekman dumpte RTL uit angst voor miskraam

Dyanne Beekman stopte tien jaar terug met haar metamorfoseprogrammaatjes op RTL, omdat ze vreesde dat ze een miskraam zou krijgen door de stress. Dat zegt de styliste in gesprek met het AD. Beekman maakte voor RTL programma’s als Looking Good, Passion for Fashion en Look of Love. “Ik had het druk met mijn tv-werk en mijn bedrijf en ik was zwanger. Dat was zwaar, moest constant spugen. Ik had ook nog een hersenschudding opgelopen toen ik tijdens het hardlopen struikelde over de hond.”

Het ging dus niet echt lekker met Beekman. “Ik zat totaal niet lekker in mijn vel. Ik ben een paar keer naar het ziekenhuis geweest omdat ik me niet goed voelde. De laatste keer zeiden ze: als je zo doorgaat, verlies je je kind.”

Een heel heftige boodschap. “Toen mijn man zei dat het niet alleen míjn kind was, voelde ik dat ik mijn leven moest veranderen. Ik heb RTL gebeld en gezegd dat ik stopte met programma’s maken.”

Tegenwoordig heeft ze een bedrijf met twintig vaste medewerkers: de Beekman Group, dat bedrijfskleding maakt voor onder meer McDonald’s. “McDonald’s denkt over een standaard mondkapje voor het personeel. Net zoals petjes, mutsen en caps in veel keukens nu al gebruikelijk zijn.

Maar nu ligt alles even stil. Wel wordt er gewerkt aan een terugkeer op televisie, zegt Beekman. Daar wordt op een later moment meer over bekend.

Het AD-interview met Dyanne Beekman kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen