‘Beau laat het oude RTL Late Night-gevoel herleven’

Angela de Jong is lyrisch over de vernieuwde talkshow van Beau van Erven Dorens. Hij laat het oude RTL Late Night-gevoel herleven. Dat zegt ze in gesprek met het AD. De Jong doelt op ‘die fijne beginjaren van Humberto Tan‘. Ze denkt dat het heel erg helpt dat hij nu gebruik kan maken van de ijzersterke redactie van Eva Jinek. “Daardoor kan hij zich concentreren op de gesprekken en haalt hij eindelijk weer het niveau van Summer Night“, aldus de televisierecensente.

De opiniediva vindt Beau heel erg authentiek. “Ik moet altijd een beetje grinniken als hij gasten zoals Boef vaderlijk gaat toespreken. Of de discussie aangaat met Peter R. de Vries.

Die eigenheid wordt door de mensen thuis gewaardeerd, aldus De Jong. “Net als door zijn terloopse opmerking dat hij zijn status als Bekende Nederlander niet wil misbruiken om voor te dringen bij de kapper.”

Beau heeft de mazzel dat de ergste coronapaniek een beetje is gaan liggen, vervolgt ze. Er zit wat meer amusement in zijn show dan in die van Jinek. “Waar het bij Eva in een RTL-omgeving wennen was en het toch enigszins wringt als ze te veel lacht met BN’ers, is dat Beaus natuurlijke habitat.”

Stiekem denk ik dat als RTL Beau en Eva samen aan één tafel zetten, ze het de publieke omroep zomaar eens heel moeilijk kunnen maken.”

De AD-column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Foto: WNL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen