Chantal Janzen wil geen nipplegate op Songfestival

Chantal Janzen zou het heel vervelend vinden als een van haar borsten per ongeluk in beeld verschijnt tijdens haar presentatie van het Eurovisie Songfestival. Dat zegt de presentatrice vandaag in het AD. Als Janzen moet kiezen tussen veel kijkers maar wel een blunder of weinig kijkers, dan antwoordt ze: “Hahaha, is het iets waar iedereen het daarna over heeft? Ik schaam me ook als bijvoorbeeld een lichaamsdeel dat ik liever zou verhullen per ongeluk tevoorschijn komt.

Een nipplegate zal in een aantal landen aanstootgevend zijn. “Ik zou het verschrikkelijk vinden als ik ongewild een hele natie zou beledigen.”

Zelf heeft Janzen er niet zo’n moeite mee om te blunderen. “Ik ben niet zo heel bang om een blunder te maken, ik denk dat ik er zelf als eerste en het hardst om zou moeten lachen. Maar doe toch maar weinig kijkers, ik wil graag een goeie uitzending.

Janzen krijgt ook nog het gemene dilemma voorgelegd om te kiezen tussen haar medepresentatoren Edsilia Rombley en Jan Smit. “Heel gemeen deze“, zegt ze, waarna ze razendsnel Jan Smit noemt.

Waarom? “Omdat ik hem ontzettend dapper vond in het afgelopen jaar. Mijn man heeft jaren geleden ook een burn-out gehad“, legt ze uit. “Jan is daar heel goed mee omgegaan, ik vind het knap dat hij er zo open over was.”

Zaterdag presenteert het trio een alternatief Songfestival op NPO 1.

Het AD-interview met Chantal Janzen kunt u lezen via Blendle.

Foto: AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen