Gerard Cox thuis na Beter Laat Dan Nooit: hond dood

Er stond Gerard Cox een vervelende verrassing te wachten toen hij in februari thuiskwam van de opnames van de RTL 4-hit Beter Laat Dan Nooit. Zijn hond lag dood in de mand. Dat vertelt de presentator in het gesprek met het AD. Cox is enkele weken op reis geweest en het is onduidelijk of de hond in die periode voedsel heeft gekregen. Hoe het ook zij, zij het: de hond is dood. Hij heeft daarom een nieuwe. “Ik heb een nieuwe hond die veel tijd vergt. Mijn vorige hond is onlangs overleden.

Wat is er precies gebeurd? “Ik kwam terug van de opnamen in het buitenland voor ons programma Beter Laat Dan Nooit en toen ik thuiskwam lag hij dood in het mandje.”

Cox is blij dat zijn nieuwe hond wat afleiding biedt. “Voor het overige heb ik met afzeggingen te maken. Ik zou een film met Joke Bruijs maken in Spanje, maar dat gaat waarschijnlijk niet door.

Toch ligt de 80-jarige entertainer daar niet wakker van. “Het werk mis ik niet echt. Ik roep vaak: ik heb al genoeg gewerkt in mijn leven, dus ik hoef niet meer per se.

Wat mist hij wél? “Ik ga normaal gesproken elke week een paar keer eten met een vriendenclubje ergens in Rotterdam. Maar dat kan niet meer.

Het AD-interview met Gerard Cox kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen