Carlo Boszhard: ‘Nooit verliefd op Gerard Joling’

Carlo Boszhard heeft veel betekend voor Gerard Joling. Sterker nog: Carlo heeft weleens gezegd dat Gerard zonder Life & Cooking geen carrière meer had gehad. Ieder weekend weer kwam hij opdraven in de zondagshow. Hun moeders hadden het maar al te leuk gevonden als die samenwerking zou hebben geleid tot een liefdesrelatie, maar dat was volgens Carlo nooit een optie. “Nee, hoewel we beiden een tijd vrijgezel zijn geweest, is er tussen ons nooit sprake geweest van enige aantrekkingskracht.

De samenwerking was puur zakelijk, zegt Carlo in de Nieuwe Revu. “Op het moment dat we het beiden nodig hadden, zijn we belangrijk voor elkaar geweest.”

Gerard is een van de grappigste collega’s uit het vak, vindt hij. “Ik moet altijd om hem lachen, hij is altijd opgewekt en vrolijk. Zakelijk heeft hij het goed voor elkaar met de juiste mensen om zich heen.”

Het is iemand die leeft voor de showbizz, aldus Carlo. “In zijn vak is hij uitmuntend; hij weet precies wat de mensen graag willen horen en zien. Hij viert het leven.”

Hebben ze regelmatig contact? “Gister kreeg ik nog een lieve sms van hem en hij kijkt altijd naar mijn programma’s.

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen