BNNVARA levert Op1-avond in, welk duo ligt eruit?

De late talkshow Op1 gaat in de zomer terug naar vijf uitzendingen per week en de VPRO wordt één van de deelnemende omroepen. Daardoor verliest BNNVARA niet alleen de zondageditie, maar ook de vrijdageditie. Dat bevestigen bronnen rondom het programma aan De Telegraaf en RTL Boulevard. Het lijkt erop dat de omroep – naast het tijdelijke zondagduo Jeroen Pauw en Fidan Ekiz – één presentatieduo moet inleveren. Ligt het vrijdagduo Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand eruit?

BNNVARA zou alleen de maandageditie met Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra overhouden. Het zou ook kunnen dat er bínnen de maandageditie van Op1 zal worden gerouleerd met presentatieduo’s.

Tv-kenner Rob Goossens: “Dit is vooral bij BNNVARA als een mokerslag geland. Een van de duo’s zal eruit moeten óf ze zullen moeten gaan rouleren, maar er zal hoe dan ook minder plek zijn voor BNNNVARA.

Wie gaan er namens de VPRO presenteren? De namen van Nadia Moussaid en Thomas Erdbrink worden genoemd. Moussaid kent de NPO-kijker al van talkshows, Erdbrink is bij het grote publiek bekend van Onze Man In Teheran.

Verder wordt Op1 weer ingekort tot 55 minuten, zeggen de bronnen. “Ingewijden stellen dat er nog met productiehuis TVBV over de begroting wordt gesteggeld. Belangrijke vraag is of de uitzendingen teruggebracht worden tot een uur, omdat de budgetten van programma’s goeddeels samenhangen met de lengte“, meldt De Telegraaf.

Foto: NPO

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen