Quinty Trustfull over de zeik: ‘Wat is dit voor iets, AD?!’

Quinty Trustfull vindt het raar dat het AD net doet alsof dochter Moïse niet zelf in haar levensonderhoud kan voorzien. De Mini die Moïse heeft gekocht, is níet betaald met het geld van papa en mama. Dat zegt Quinty op Instagram. Het AD heeft een socials-rubriekje waarin ook de foto van Moïse met haar nieuwe Mini getoond werd. “Deze mini heeft een nieuwe MINI gekocht!!!😍 Ik word over 1,5 week 25 👵🏾 en vond dat ik dit wel had verdiend na afgelopen jaren mega hard werken.

Moïse: “Mijn spaarrekening was het er niet helemaal mee eens.. maar dat vechten we later uit😂 Tot over mijn oren verliefd op dit knappe koekblik.💗✨ HAPPY WEEKEND!

Het AD had maling aan dat onderschrift en gaf er een eigen draai aan: “Moise Trustfull, de dochter van Quinty ‘Koffietijd’ Trustfull, moet haar ouders heel lief hebben aangekeken nu ze een gloednieuwe MINI op haar naam heeft staan. Aan de driedeurs hangt een vanaf-prijskaartje van 25.000 euro.

Wat ís dit voor iets, roept Moïse. “Ik hoop dat deze stagiaire snel ontslagen wordt. AD, ik heb zelf keihard gewerkt voor elke euro.

Quinty steunt haar dochter: “Nou ja zeg!! AD..? Ze heeft geen stuiver van ons gekregen! Hier heeft ze zelf keihard voor gewerkt!!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen