Bridget Maasland denkt na over carrière na corona

Bridget Maasland gebruikt deze stille coronaperiode om zich goed te bezinnen over de volgende stap in haar zakelijke leven. Ze is momenteel alles goed aan het overdenken. Dat vertelt de tv-ster in Veronica Magazine. Vanwege haar hypocriete gedrag tijdens en na de Hazes-affaire heeft Maasland een hele shitstorm over zich heen gekregen, waar ze nu langzaam van aan het bijkomen is. “Dat was niet altijd makkelijk, dus een periode van bezinning en even stilstaan was nodig.”

Stapje bij stapje gaat het beter met Maasland. “Inmiddels ben ik wel weer voorzichtig aan het kijken hoe ik mijn leven straks ga indelen.”

Maasland prijst zich gelukkig met het hebben van een vaste basis. “Bij RTL heb ik een vast contract, dus ik schuif zodra dat mogelijk is weer aan bij Boulevard. Maar ik ben ook een absolute filmfreak, dat is echt mijn passie.”

De presentatrice heeft afgelopen najaar de opleiding Regie Fictie gedaan. “Daar wil ik iets mee, maar dat zal in deze coronatijd wel een extra uitdaging worden.

Inmiddels werkt Maasland in het winkeltje van haar ouders: Melting Pot. “En ik volg ondertussen een cursus Spaans, dat wilde ik al heel lang. Toen de coronacrisis begon, dacht ik: waarom ook niet?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen