Beter laat dan nooit-ster: ‘Hier zijn de Van Rossems vies’

Peter Faber zou het leuk vinden om ook een Nederlands seizoen te maken van Beter Laat Dan Nooit, een beetje in de stijl van Hier Zijn De Van Rossems. Dat zegt de acteur in gesprek met de Playboy. Faber denkt dat ze een fris alternatief zouden bieden voor Maarten, Sis en Vincent van Rossem en zijn broer en zus. “Dat geneuzel is ook wel grappig om te zien, maar ik vind het een beetje onsmakelijke mensen. Zet ons ergens neer en we maken er iets leuks van“, aldus de acteur.

Een Nederlands seizoen zou volgens Faber best leuk zijn. “We hebben gezegd: als we een derde seizoen maken, dan willen we graag op reis in Nederland. Hier zijn de Van Rossems trekken inderdaad ook door Nederland.”

Er zijn ook in Nederland nog genoeg plekken om te bezoeken, denkt hij. “Er zijn nog zoveel plekken waar we nooit zijn geweest“, zegt de acteur.

Een derde seizoen zou bovendien ook financieel wel welkom zijn. Hoewel hij er een lange carrière op heeft zitten, kan Faber niet zwemmen in het geld.

Hij is niet miljonair. “Nee. Ik had veel meer geld kunnen verdienen als ik door was gegaan met film, maar ik had op een gegeven moment meer zin om andere dingen te gaan doen. Ik heb altijd mijn hart gevolgd. Daar heb ik ook absoluut geen spijt van.

Het Playboy-interview met Peter Faber kunt u lezen via Blendle.

Het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit gaat vanavond van start op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen