Youp nog niet hersteld, maar: ‘Conference gaat door’

Geplaatst op do 02 apr 2020 om 12:30

Youp van ’t Hek is nog niet hersteld van het coronavirus, maar gaat er nog steeds vanuit dat hij op 31 december zijn allerlaatste Oudejaarsconference kan geven op NPO 1. Dat zegt de cabaretier deze week in de VARAgids. Van ’t Hek moest onlangs naar het ziekenhuis met ernstige coronaklachten en is nog niet hersteld. “Ik ben hartpatiënt dus dat is link, maar gelukkig had ik een milde variant – die ik overigens meer dan genoeg vond. Een hel was het! Een hoesthel!

Wat had hij met terugwerkende kracht anders gedaan? “Na mijn voorstellingen in februari in Carré minder vrouwen gekust en vrienden omhelsd zodat ik niet met het inmiddels beruchte coronavirus in het ziekenhuis was beland.

De halve wereld staat momenteel in pauzestand vanwege de coronacrisis. “Er is echt iets ernstigers aan de hand en het is goed om ons dat terdege te realiseren. Ik blijf deze zomer lekker in Nederland.

Van ’t Hek begint na de zomer met de voorbereidingen van zijn allerlaatste oudejaars. “Zo is het. Ik absorbeer de kranten, televisie et cetera. Ondertussen probeer ik een beetje te herstellen. Mijn longen hebben volgens de dokters een lelijke opdonder gehad. Het zal even duren voor ik weer de oude ben.”

Maar samen met een fysio ga ik keihard werken aan mijn herstel. In september begin ik met try-outs in theater Pepijn in Den Haag en eindig, via allerlei kleine en minder kleine theaters, in het Oude Luxor in Rotterdam.”

Foto: BNNVARA, Bob Bronshoff
19 Reacties op “Youp nog niet hersteld, maar: ‘Conference gaat door’”


 1. Polly

  Fijn dat het beter gaat, Youpie!

 2. Nils Holgersson

  Youp van ’t Hek komt er wel weer bovenop.

 3. Klaas Flink

  Ik hoop echt dat het goed met hem gaat, ouwe krijger

 4. Kwebbeldick

  Goed nieuws, ook wel eens leuk.

 5. Frits

  Al dat gelul over “een milde variant” overal, er is voor zover ik weet echt maar 1 type virus.
  Als je milde symptomen hebt is je afweersysteem dus kennelijk redelijk in staat het te bestrijden.

 6. Myrna

  Sterkte Youp in deze moeilijke periode.

 7. Joop55

  Ik kan nu al uitkijken naar de conference, zal wel gepaard gaan met emotie en de snoeiharde humor, oftewel Oudjaar op z’n hollands.

 8. Dick

  Sterkte Youp. Je gaat het redden

 9. Love The Aldi

  Je weet het niet of dit soort liegen of niet. De vraag en behoefte aan aandacht van deze categorie is niet te verzadigen. opdraven in talkshows om je gruwelijke ervaringen te delen met de Plebs. Kassa! Fantasie, liegen of waarheid? Blijft onduidelijk. In plaats van grappen ten koste van anderen, behalve moslims dan, doordrenkt met vele gvd’s en epileptische bewegingen zwalkend, zou maar eens goed kijken met wie hij in contact is geweest de afgelopen tijd.

 10. mediakaal

  zijn oude jaars conference zou wel viraal gaan.

 11. Mamadou

  Beterschap Youp

 12. RaymondVL

  Voor je het weet is het oudejaarsavond. Lekker! Geen vuurwerk, wel oliebollen, Youp en hopelijk niet meer dat k*tvirus!

 13. critikast

  Voor mij hoeft het niet door te gaan. Youp predikt al jaren linkse teksten, maar is in zijn privéleven zo rechts als de neten, smijt met geld, wil niet horen dat hij miljonair is en is nergens vies van, zeker niet van geld. Salon-socialist in hart en nieren. Ik breng straks mijn oudjaarsavond probleemloos en vrolijk door, zonder Youp op de tv !

 14. Fanforever

  Fijn dat het weer de goede kant op gaat Youpie!
  Kijk zo uit naar de oudejaarsconference , weer genieten…

 15. Marry Hens

  Ben blij met dit nieuws; het ga je goed Youp!

 16. Arie Schoenlepel

  Pfff. “Onkruid vergaat niet” is gewoon waar!

 17. de groote lul van sbs 6 john

  van mij hoef hij er nooit meer af te komen weg met linkse luller en rechtse vuller

 18. Annoniemus

  Youpie de poupie , goed nieuws dit !

 19. rolah

  Kijk naar je uit .En zeker naar de Oudjaarsavondconference.En vooral beterschap

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.