SBS-gezicht Anouk Smulders koopt minder merktasjes

Anouk Smulders, één van de experts in Shownieuws en vrouw van paparazzo Edwin Smulders, koopt steeds minder tassen van dure designermerken. Dat zegt ze in gesprek met de LINDA. Genieten van onze welvaart is geen schande, maar het verzamelen van tasjes van 1.000 euro of meer is natuurlijk vrij gênant in een wereld vol honger en ander leed. Toch is Smulders behoorlijk trots op haar collecties designertasjes, vooral op de tassen die ze kocht na haar twee bevallingen.

Die twee tasjes zijn haar ‘mijlpaaltassen’, aldus Smulders. “De tassen die ik mijzelf cadeau deed bij de geboorte van mijn kinderen. Een donkergroene Yves Saint Laurent en een mooie Chloé. Geen afgezaagde Chanel – al heb ik die wel, ha.”

Waarom koopt ze dit soort tassen? “Dat mijn dochter er ooit heel blij van wordt, gebruik ik lekker als koopexcuus. Maar eigenlijk koop ik steeds minder.”

Het uitgavepatroon van Smulders is aan het veranderen. Wijsheid komt met de jaren. “Ik besteed liever tijd aan beleving dan aan shoppen. Met ouderwordende kinderen wordt het steeds belangrijker tijd met ze door te brengen.”

Ze zou het leuk vinden om haar kinderen te laten zien hoe de rest van de wereld leeft. “Met ze te reizen, ik wil ze graag de halve wereld laten zien voordat ze het huis uit gaan en een eigen leven hebben.

Het LINDA.-interview met Anouk Smulders kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen