SBS 6 wint jarenlange talkshowstrijd om Rachel Hazes

De Hazesjes zijn al jaren één van de meest besproken showbizzfamilies. Hun almaar voortdurende, tattootokkie-achtige familieruzies houden de roddelrubrieken flink bezig. Toch is het nog geen enkele talkshowredactie gelukt om mater familias Rachel Hazes eens aan tafel te krijgen. Aan al die Rachel-loze talkshowjaren komt deze week een einde: zaterdag begint op prime time de nieuwe Jeroen van der Boom-talkshow Hoge Bomen met Rachel als eerste gast. “Een overwinning“, klinkt het.

SBS 6-collega Evert Santegoeds vindt het heel knap van Van der Boom. “Ze zal zich wel heel erg bij hem thuis voelen. Ik denk niet dat als ik een talkshow heb, dat ze bij mij kwam zitten. Zo veel liefde gaat er niet tussen ons verloren.”

Waarom heeft ze voor Van der Boom gekozen? “Ze heeft er denk ik toch maar voor gekozen om één keer haar verhaal te doen en dan bij iemand die ze kent en samenwerkt bij Holland Zingt Hazes. Dan is het voor Jeroen wel een overwinning om haar te hebben, want elke talkshow heeft haar wel aan tafel willen hebben.”

De presentator zelf vertelt aan NU.nl dat hij geen vraag uit de weg gaat. “Iedereen wil weten wat er nou aan de hand is met André en Roxeanne, dus ik stel die vraag. En dat is soms best ongemakkelijk ja. Maar het is wel echt. En dat vind ik het allerbelangrijkste.

Het resultaat is zaterdagavond om 21.20 uur te zien op SBS 6. In aflevering twee, drie en vier zijn Martien Meiland, Sylvie Meis en John van den Heuvel te gast.

Foto: SBS, Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen