Ruben Nicolai: ‘Ik ben niet weg bij RTL Boulevard’

Ruben Nicolai was de afgelopen jaren om de haverklap te zien als presentator van RTL Boulevard, maar is er de afgelopen tijd niet of nauwelijks. Is hij er dan toch nog uitgegooid? Nee, zegt hij vandaag in De Telegraaf. “Dat komt door mijn drukke agenda.” Nicolai werd vaak genoemd als de minst capabele Boulevard-host, maar dat heeft hem dus niet de kop gekost. Als hij het minder druk heeft, staat hij gewoon weer aan de desk. “Ik heb zeker geen afscheid genomen van Boulevard.

Wat doet hij nog meer dan? “Ik werk bijvoorbeeld ook nog aan een programma dat De erfgenaam gaat heten. Die variatie vind ik fijn.”

Het is prettig om niet alleen maar met één klus bezig te zijn, vindt Nicolai. “Dat je de ochtend na een grote studioshow in de auto stapt naar Stadskanaal om een klein papiertje te zoeken in het gemeentearchief… Dat houdt je goed met beide benen op de grond.”

Nicolai debuteert op zaterdag met de legoshow Lego Masters. Gaat Nederland massaal kijken? Het zou volgens de presentator zomaar kunnen.

In het najaar opende er een Lego-winkel in de Amsterdamse Kalverstraat en er stonden iets van 700 mensen in de rij. Dat was het moment waarop ik dacht: ’Ah, dus Lego ís niet gestopt toen ik twaalf werd en er zelf niet meer mee speelde.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen