RTL 4 maakt extra All You Need Is Love’s vanwege crisis

Nederland zit tijdens deze coronacrisis massaal voor de buis, maar dat levert de tv-zenders niet direct meer geld op: de advertentie-inkomsten zijn namelijk ook fors gedaald. Zo fors, dat SBS 6 ervoor heeft gekozen om nieuwe titels on hold te zetten en een herhalingencircus op te tuigen. Concurrent RTL 4 pakt het anders aan en ruilt juist herhalingen in voor extra afleveringen van de Robert ten Brink-show All You Need Is Love. Die show zou eigenlijk aankomende zaterdag voor het laatst te zien zijn.

All You Need Is Love geeft zijn huidige tijdslot op zaterdagavond volgende week af aan het gloednieuwe Lego Masters, maar ná Lego Masters zullen vier weken lang extra afleveringen van All You Need geprogrammeerd worden. En dat terwijl er na Lego Masters eigenlijk herhalingen van Praat Nederlands Met Me gepland stonden.

RTL laat weten dat juist in deze coronacrisis het goed is om zoveel mogelijk liefde te delen en daarom krijgt het romantische programma een staartje. “De afleveringen zullen wel iets korter zijn, namelijk een uurtje“, aldus RTL.

De afgelopen weken heeft de kijker al gezien hoe All You Need Is Love vanwege de coronamaatregelen verder moest zonder publiek en dat blijft zo. Ten Brink maakt ook in de nieuwe specials gebruik van de zogeheten Love Streams.

All You Need Is Love is deze zaterdag nog te zien om 20.20 uur op RTL 4. Vanaf 11 april zal het programma om 21.30 uur te zien zijn, vlak na het nieuwe Lego Masters.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen