RTL 4 geeft Beau groen licht: vervolg huiskamershow

Beau van Erven Dorens mag verder met zijn huiskamershow Beau Blijft Binnen. Er zijn dit weekend twee nieuwe afleveringen. Dat heeft RTL 4 laten weten. Beau Blijft Binnen was afgelopen weekend voor het eerst te zien op de late avond: op zaterdag keken er 489.000 mensen en op zondag 288.000 mensen. Ondanks die flinke kijkcijferval gelooft RTL 4 dus nog steeds in het format. Deze week is de late-night-show niet op zaterdag en zondag op de buis, maar op vrijdag en zaterdag.

Beau is er blij mee dat hij ondanks de kijkcijferval verder mag met het programma. “Het is niet echt een groot kijkcijfersucces. Het is gewoon leuk dat je het met elkaar kunt doen en dat RTL dit goed vindt“, zei hij aan tafel bij Eva Jinek.

Het programma ontving positieve recensies, zelfs van Angela de Jong. “Dat maakt niet uit. Die mensen maken me morgen weer af.

De presentator praat in de huiskamershow met veel gewone mensen. “Iedereen is er zó mee bezig. Dat zie je ook aan alle kijkcijfers. Maar dit had ik eigenlijk nog niet gezien: met de mensen thuis praten. Het gevoel van saamhorigheid dat je met elkaar deelt.

Wat vindt zijn vrouw er eigenlijk van dat hij de camera’s in hun huis haalt? “Die vindt het eerlijk gezegd niet zo prettig. We hebben ook nog twee astmatische jongens, maar we hebben wel mensen nodig die een antenne neerzetten bijvoorbeeld. Zij houden zich perfect aan de regels.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen