Patty Brard: ‘Tante Verlinde neemt zichzelf te serieus’

Patty Brard vindt dat haar SBS 6-collega Albert Verlinde zichzelf veel te serieus neemt. Hij doet niet veel meer dan wat shownieuwtjes opdreunen. Dat zegt ze in haar nieuwe biografie Patty. Brard vertelt uitgebreid hoe haar nieuwe samenwerking met Talpa Network tot stand is gekomen en dat John de Mol haar ’twee keer zoveel geld’ bood als RTL. Er was echter ook een onderdeel van het contract dat haar een stuk minder goed aansprak, namelijk samenwerken met Albert Verlinde.

Daar liep Brard aanvankelijk niet zo warm voor. “Ik zal daarvoor wel af en toe met tante Verlinde moeten samenwerken bij 6 Inside, maar ja, je kunt natuurlijk niet alles hebben“, bitcht ze.

Brard vindt dat Verlinde lastig is om mee samen te werken. “Die Albert weigert voor de uitzending te repeteren, omdat hij bang is dat iemand anders zijn nieuwtjes jat. Maar kom óp, zeg. Je kunt jezelf ook te serieus nemen.”

Het lijkt wel alsof de showkenner denkt dat hij mondiaal belangrijke zaken brengt, aldus Brard. “Je bent echt niet met wereldvrede bezig, hè? Je hebt het over iemand die iemand anders neukt in een parkeergarage – meer is het niet.

6 Inside ging een jaar geleden van de buis af, omdat er geen hond naar keek. Het programma was al vanaf het begin gedoemd om te mislukken.

Update 10.45 uur – Lees ook: Albert Verlinde teleurgesteld: ‘Patty Brard praat onzin’ (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen