Robert Jensen walgt van ‘geniepige’ Wilfred Genee

Wilfred Genee wekt enorme ergernis op bij Robert Jensen. De Veronica Inside-ster demoniseert hem. Dat zegt de activistische presentator in zijn eigen show op YouTube. Genee had het laatst in Veronica Inside over de omstreden tv-viroloog Ab Osterhaus en stipte toen ook Jensen aan. “Robert Jensen, die weer iets verder gaat, beweert zelfs dat ‘ie de vorige keer toen de Mexicaanse griep uitbrak juichend heeft staan toekijken omdat hij dan zijn eigen producten kwijt kon.”

Het is een feit dat Osterhaus aan het juichen was, maar Jensen vindt dat Genee net deed alsof hij ernaast zat. René van der Gijp corrigeerde hem direct: “Daar zijn beelden van, hè?

Jensen: “Het is goed dat Gijp het gezien had, maar die Genee probeert weer zo’n sfeer te creëren van: ‘Het is allemaal onzin.’ Lafaards zijn het allemaal. Het zijn een stelletje lafaards. Die Derksen ook altijd met zijn grote muil. Die zit daar dan als een bang mannetje aan tafel de establishment-toon uit te spreken.

De mannen van VI roepen walging op bij Jensen. “Ze denken allemaal dat ze het zo voor elkaar hebben op die klotetelevisie. Die gasten van Voetbal International of hoe heet dat tegenwoordig? Veronica Inside of hoe heet het allemaal. Daar zie je gewoon vier bangige mannetjes aan zo’n tafel zitten en dan moet ik natuurlijk ook weer even gedemoniseerd worden door die geniepige Genee.”

Dat is natuurlijk gewoon een loser en ik zou helemaal los kunnen gaan op die gast, maar dit zijn andere tijden. Ik toon alleen even aan hoe hij mij probeert onder de bus te gooien als iemand die alleen altijd maar doorslaat.

Foto: SBS, RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen