Renze Klamer staat open voor presentatie Op1

Renze Klamer staat er voor open om in te vallen bij de late talkshow Op1 als er iemand anders uitvalt. Dat heeft de BNNVARA-presentator gezegd op Radio Veronica. Klamer heeft de afgelopen seizoenen flink wat talkshowervaring opgedaan bij de programma’s Na Het Nieuws en Laat op Vrijdag, dus hoeft nauwelijks te worden ingewerkt. Het gerucht dat hij sowieso al warmloopt om een van de presentatoren te worden, klopt in elk geval niet. “Nee, dat klopt niet.”

Wel staat hij dus open voor een invalbeurt. “Als er in de zomer iemand een keer een week vrij is of er moet iemand thuis blijven omdat hij symptomen heeft, dan wil ik daar best invallen. Dat lijkt me hartstikke leuk.”

Toch heeft Klamer tien keer liever een tweede seizoen van zijn eigen talkshow Laat op Vrijdag, zegt hij. “Het is wel zo: als ik moet kiezen tussen drie weken Op1 of nog een seizoen Laat op Vrijdag, dan kies ik Laat op Vrijdag.”

Ik heb daar zo veel meer creatieve vrijheid. Dat programma heb ik zelf mogen opzetten. Die keuze heb ik dan in een milliseconde gemaakt.”

Lees ook: Renze Klamer boos over kritiek op coronamiddelvinger (gisteren)

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen