Renate Gerschtanowitz koopt dure domeinnaam

Net nu er een grote economische crisis losbarst, heeft Renate Gerschtanowitz flink wat spaarcentjes gestopt in de aankoop van de domeinnaam Huisdieren.nl. Het gaat om een ‘redelijke investering’. Dat zegt de presentatrice in gesprek met Privé TV. Renate bouwt op die domeinnaam een platform voor mensen met huisdieren. Het is een mooie domeinnaam en die was dan ook niet vrij beschikbaar. “Nee, die was niet vrij. Dat was onze eerste investering“, aldus de 40-jarige Rotterdammer.

Als interviewer Pim Sedee vraagt of het om ‘een forse’ investering gaat, antwoordt Renate: “Een redelijke.”

Pim: “Je zal niet de exacte bedragen noemen, denk ik. Of wil je zeggen hoe duur het was?

Renate: “Nee, want ik heb… Nee. Nee, dat is ook niet zo relevant. Het was zeg maar een redelijke investering. Als het echt belachelijk was geweest, had ik het niet gedaan. Maar ik vind dat als je een huisdierenplatform wil beginnen, dat Huisdieren.nl dan wel dé naam is.”

Het wordt geen Tiger King-achtig gebeuren: de site gaat over honden, katten en grote knaagdieren. “Dat zijn nu de meest voorkomende huisdieren.

Hoe gaat het tot nu toe met Huisdieren.nl? “We zijn natuurlijk sinds eind vorige week een beetje out in the open. We hebben heel veel leuke reacties gekregen en ook best wel wat aandacht van de media. Langzaam aan gaan we het opbouwen. We hebben het nu gelanceerd, maar het is nog zeker niet helemaal waar het moet zijn. Ik wil zeker de komende tijd blijven kijken wat er werkt, wat er mist en wat we moeten toevoegen.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen