Heel Holland Bakt gered: MAX werkt aan grotere tent

Het komende winterseizoen van de grote NPO 1-hit Heel Holland Bakt is gered. De opnames kunnen in de zomer doorgaan met een aantal aanpassingen. Dat zegt Omroep MAX-baas Jan Slagter in het AD. Veel tv-producties hebben erg veel last van de beperkingen die het coronavirus met zich mee brengt, maar Heel Holland Bakt wordt met een relatief klein team gemaakt en er is geen publiek aanwezig. Daardoor is het mogelijk om de opnames gewoon door te laten gaan, aldus Slagter.

Het is vooral belangrijk dat er een iets grotere tent komt, legt hij uit. “Die moeten we vermoedelijk iets langer maken, maar dat is mogelijk. Als dat het ergste is, dan valt het wel mee.

Er zullen bovendien een aantal hygiënemaatregelen worden genomen, bijvoorbeeld het extra vaak wassen van de handen. “De hygiëneregels worden strikter, het wordt extra veel ontsmetten en handen wassen. Verder is het een kwestie van afspraken maken.

Ook zal presentator André van Duin niet meer dicht op de kandidaten staan en zullen de juryleden iets verder van elkaar af staan bij het proeven. “Allemaal goed te doen.

MAX-hits die níet kunnen doorgaan zijn Droomhuis Gezocht en We Zijn Er Bijna. “Ik voorzie dat we die voorlopig niet meer kunnen maken.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen