Na Beau Blijft Binnen ook Paul Blijft Binnen? ‘Topidee!’

Geplaatst op za 04 apr 2020 om 12:30

Beau van Erven Dorens vindt het een goed idee om Paul de Leeuw zijn programma Beau Blijft Binnen over te laten nemen als hij over een maand weer begint met zijn studiotalkshow Beau. Dat heeft hij gezegd tegen Privé TV. Paul heeft bekend best een beetje jaloers te zijn op zijn RTL 4-collega. Als het aan Beau ligt, neemt Paul volgende maand het stokje over. Hij ziet dat helemaal zitten. “Dat vind ik echt een heel goed idee. Ik denk dat Paul het ook heel leuk vind.”

Beau ziet veel overeenkomsten met Paul. “Ik denk dat we er allebei op dezelfde manier in staan. Paul staat ook gewoon ’s ochtends naast zijn bed te springen van: wat gaan we doen? Hij kan net als ik totaal niet stil zitten.”

Gaat het ervan komen? “Mijn directie is natuurlijk de baas, maar ik denk dat het echt een heel goed idee is.

De derde aflevering van Beau Blijft Binnen trok gisterenavond 644.000 kijkers (17 procent). Tv-recensenten zijn positief, al vindt Angela de Jong dat er te veel BN’ers meedoen.

Beau: “Ten eerste: recensenten moeten doen wat ze moeten doen. Ze moeten ons recenseren. Ik heb het zelf ook jaren gedaan en prima. Maar recensenten moeten natuurlijk niet programma’s gaan maken, want dan draaien we de zaken om. Ik denk dat het leuk is om een programma te hebben met een mix van bekende mensen en onbekende mensen.

Tot slot: lijkt het hem niet leuk om in mei sámen met Eva Jinek een talkshow te gaan maken? “Nou, dat kan ik Eva echt niet aandoen. Ik zou het best eens een weekje samen willen doen en ik ga de laatste week ook met haar meelopen om wat dingen af te kijken en te leren, maar zij is nu bijna vier maanden bezig en dan ben je blij dat je weer thuis bent.

Foto: RTL
29 Reacties op “Na Beau Blijft Binnen ook Paul Blijft Binnen? ‘Topidee!’”


 1. Jannes

  Dat lijkt mij ook leuk. Paul is een echt toptalent! Hopelijk neemt RTL het voorstel over.

 2. Piet Zwarte

  Weg met Beau van Erven Dorens en Paul de Leeuw..
  Dat is toch vullis…

 3. Piet Zwarte

  Jannes, jij hebt geen smaak..

 4. Ron

  Paul is een kei in het improviseren, dat heeft hij tijdens zijn late late night avontuur op NPO 1 een aantal jaren geleden bewezen.

 5. Kert Jolder

  Het typische Nederlandse doorslaan gaat beginnen. Opgestookt door kwetsbare
  BN’rs. Die echt menen van een B-klasse entertainment naadloos over zijn gegaan naar corona- expert

 6. Pieter

  Nee nee nee nee nee nee en nog eens nee.
  Wat mij betreft komt er een coronapatient een dikke pluim in de bek van die obese dikke zeug mikken. Als het hele land naar de tering gaat vind ik ik dat je óók nog eens met mister narcist de Leeuw aan moet komen met z’n gore grapjes. Dat hebben we niet verdient. Ik ben Paul de leeuw echt helemaal kotsbeu.

 7. Ron

  @Pieter: je hoeft niet te kijken, maar dat begrijp jezelf toch ook wel? Oh wacht…

 8. Oja

  Paul haha. De narcist zal eerst flink onderhandelen, graaier dat het is. Ach RTL doet er toch niet meer toe hier thuis. Alleen voice kids via NLZIET.

 9. Reageerder

  @Pieter, jij bent een idi-oot.

 10. X

  Ik vind Paul ook nog steeds wel leuk, tenzij hij weer gaat zingen. Die eeuwenoude nummers als Droomland en Ik heb je lief bahbah.
  Hij is overigens freelance werkzaam, dus vraag me af of men bij RTL het geld ervoor over heeft, hij is niet bepaald een kijkcijferkanon ;)

 11. Derhal Flynn

  Ik vind wel dat Pieter het sentiment dat heerst goed verwoord.
  Misschien heeft zijn reactie wat scherpe randjes en is de stijl ietwat direct maar het vertaald wel zeker ook mijn gevoel.

 12. Derhal Flynn

  Pieter verwoordt het heersende sentiment uitstekend.
  (Blame it on the spell-control) ;-)

 13. Halleluja

  Massaontslag bij familiebedrijf Trump door coronacrisis

 14. NPO kwaliteit!

  Als ik ’t goed begrijp komen we er dus niet vanaf!!!!

 15. NPO kwaliteit!

  10x liever Paul dan Beau!!!

 16. MediaPrak

  OFF TOPIC!!! EX PINUP MONIQUE SLUIJTER GEARRESTEERD!

 17. Marga

  @MediaPrak

  Wie?

 18. Lies

  @MediaPrak: die van ‘cheer you up at the?’

 19. Leo knots

  Doen we dank ook Jinek blijft binnen? Wel graag zonder camera. Ellie Lust blijft binnen ook top idee. Ook deze zonder camera ( mag ook uit staan ziet die trut toch niet)

 20. chris?

  Gelukkig hebben we de P.O. nog.

 21. Jan

  Wat is Jinek zuur geworden de laatste weken. Je merkt echt de sleur en dat ze snakt naar het einde van deze maand. Ze is pessimistisch, sceptisch niets meer over van die vrolijke en positieve Jinek die ze altijd was.

 22. chris?

  @Jan, misschien terug naar de P.O. Maar ja, 2 ton of pak weg 5 ton salaris scheelt nog al iets

 23. Dreetje

  Kan die bolle geldspons a.j.b. van de televee?”

 24. Nils Holgersson

  Verstandig dat Beau gaat stage lopen bij Jinek.

  Ingezette lijn proberen door de zetten.

 25. 🖱

  Waar blijven de kijkcijfers?

 26. CB

  @NilsHolgersson – dat gaat dus ook gebeuren. Volgens Ewart gaat Beau verder volgens de Jinek-formule. Dus idd heel verstandig.

  En wat betreft de kijkcijfers: daar mogen ze van mij mee stoppen als het gaat om vitale programma’s. In dit soort tijden besef je dat er eigenlijk wel belangrijke dingen dan cijfertjes zijn. Waarheidsgetrouwe informatie vind ik vele malen belangrijker!

 27. Anja

  Wat een achterlijk idee zeg. Alweer die geldwolf die naar voren komt als er wat te verdienen valt.

 28. Commerciële Yoghurt

  Prima idee. Ik zeg doen!

 29. snoezigkleinhertje

  Laat ze wel A.U.B. de stroom afsluiten dan is het een goed idee.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.