Paul de Leeuw jaloers: ‘RTL 4 koos Beau, niet mij’

Paul de Leeuw kijkt met jaloerse ogen naar het nieuwe programma dat Beau van Erven Dorens vanuit zijn huiskamer presenteert tijdens deze coronacrisis: Beau Blijft Binnen. Hij had zelf ook wel zoiets willen maken. Dat bekent de presentator in het AD. Waarom heeft RTL 4 gekozen voor Beau en niet voor Paul? De presentator heeft naar eigen zeggen wel een idee. “Ik ben freelancer, waarschijnlijk ben ik te duur. Maar ik leef me nu uit op Instagram, Facebook en YouTube“, zegt hij.

De Leeuw is op zijn socials momenteel te zien met de TV-Quaran-Tine, waarin hij belt met andere BN’ers. Hij heeft verder weinig te doen: de musical Hello Dolly ligt stil, net als zijn RTL 4-shows Op Goed Geluk en Paul Pakt Uit.

De filmpjes komen vanuit zijn eigen woning. “Terwijl ik de regel heb dat ik mijn huis niet laat zien in interviews. Omdat dit zo ongeveer mijn laatste stukje privacy is. Zo veel zie je toch niet? Een klein stukje tuin, een groene stoel en oh ja, mijn drankkast.”

Op die drankkast krijgt De Leeuw veel reacties. “Ik geloof dat er wel twintig flessen gin staan. De nieuwe frituurpan stond ook in beeld, maar die heb ik weggehaald. Dat een verjaardagscadeau. Van wie? Van mijn zoons. Ja, er was ongetwijfeld ook sprake van enig eigenbelang.”

Het interview met Paul de Leeuw kunt u lezen op de website van het AD.

Foto: Olivier Thijssen, BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen