Coen na vijf maanden stilte: ‘Langzaam terug op 538’

Coen Swijnenberg heeft na een lange radiostilte van zo’n vijf maanden eindelijk weer eens iets van zich laten horen. De met een burn-out kampende radio-dj is aan de beterende hand. Dat heuglijke nieuws deelt hij mede op Instagram. Swijnenberg post een foto waarop te zien is hoe hij door het bos loopt. “Hallo allemaal. Lang geleden… Na een tijdje van de radar te zijn geweest deze keer een berichtje met beter nieuws. Het gaat met mij gelukkig de goede kant op“, klinkt het bemoedigend.

Hij is er blij mee dat zijn gemoedstoestand verbetert. “Dat voelt als een behoorlijke opluchting eerlijk gezegd want deze winter is ronduit klote geweest. Ook met de leukste baan van de wereld kun je in een burn-out terecht komen blijkt maar weer. Gelukkig begint de energie terug te komen en ben ik in staat om weer wat te ondernemen en te genieten.

De burn-out is volgens Swijnenberg nog niet helemaal voorbij. “Ik ben er nog niet, maar ik wil dit vast met jullie delen. Ook omdat ik zoveel lieve, oprechte en bezorgde berichten heb gekregen. Bijzonder om van mensen die ik niet ken mooie woorden te ontvangen. Dat heeft heel goed gedaan. Dankjewel daarvoor!

De Radio 538-ster wil langzaam aan weer aan het werk. “De komende tijd ga ik weer wat dingen oppakken. Verwacht me nog niet meteen voor de microfoon van De Coen & Sande Show, maar ik ben onderweg!

Het kriebelt in elk geval weer om radio te gaan maken. Stapje voor stapje richting de 538-studio naast Sander. The only way is up! Take care in deze rare tijd.”

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen