Kijker geeft Ladies Night trap na: finale scoort beroerd

De televisiekijker heeft zelfs in deze coronacrisis geen enkel mededogen met Merel Westrik. Haar talkshow Ladies Night is woensdagavond roemloos ten onder gegaan op Net5. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Ladies Night scoort zo beroerd dat het programma vroegtijdig van de buis is gehaald. Ook de laatste aflevering deed het gisterenavond heel erg slecht: met 132.000 kijkers (2,1 procent) was het het slechtst bekeken tv-programma om half negen van álle top-tien-zenders.

Westrik sloot hoopvol af, al weten we natuurlijk allemaal dat een tv-baas met enige realiteitszin het programma nooit meer terug laat keren na twee erbarmelijk slecht bekeken seizoenen. “Dit was Ladies Night voor voorlopig, want voor nu is het even de laatste.

De presentatrice bedankte in haar korte slotwoord alle betrokkenen. “Tjitske, Stella, Natascha en alle vriendinnen van de show die nu thuis zitten: dank! Jij bedankt voor het kijken.

Ook het aansluitend uitgezonden Olcay en Huiselijk Geweld deed het met 117.000 kijkers (2,1 procent) heel erg slecht.

Vooralsnog doet Linda de Mol het dus niet erg best als zenderbaas. Ze lijkt in die zin enigszins op haar broer John de Mol: als producent kent hij grote successen, maar als zenderbaas heeft hij die nog nooit gehad.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen