Britt Dekker blij met Rutte: ‘Ook in 2021 stem ik VVD’

Steeds meer BN’ers spreken openlijk hun steun uit aan minister-president Mark Rutte. Na onder meer Loretta Schrijver en Johan Derksen spreekt nu ook Britt Dekker lovende woorden over de VVD-premier. Dat was dinsdag te horen op Radio Veronica. Britt vindt dat Rutte het in coronatijd heel erg goed. Ze steunt de mensen die in Den Haag aan het roer staan. “Ja, ik heb echt heel veel respect überhaupt voor iedereen die daar nu op die plek zit. Je moet het maar even doen“, zegt ze.

Politici als Thierry Baudet reageren voorspelbaar: die vinden het allemaal niet goed wat de politici doen. “Ook al zijn er honderd thuiscoaches die zeggen dat het beter kan, maar: ga het maar doen. Ik heb echt veel respect voor iedereen die daar nu op die plek zit. Dus ik stem gewoon weer op Mark volgende keer. Het is toch ook fijn om hem nu als premier te hebben? Je zou Trump hebben als president nu“, zegt Britt.

Of hoe zou het zijn als Thierry Baudet of Geert Wilders nu aan de macht waren, vraagt Britt zich af. “Anders dan nu om het netjes te verwoorden, denk ik.”

Het toppunt is echter Trump, aldus Britt.” Mijn favoriete ding van de dag is samen met mijn vriend de persconferentie van Trump elke avond kijken. Dat moet je doen.”

Bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021 gaat Britt weer op VVD stemmen. “Er is gewoon geen andere optie voor mij dan Mark Rutte die het had kunnen doen.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen