Johnny de Mol vindt televisie nu ‘niet zo belangrijk’

Johnny de Mol maakt zich niet zo druk om de gevolgen van de coronacrisis voor de televisiewereld. Hij vindt televisie nu ‘niet zo belangrijk’. Dat zegt de SBS 6-ster in gesprek met Privé TV. Heel veel tv-freelancers zitten momenteel werkloos thuis nu tv-producties zijn afgelast vanwege de coronacrisis, maar De Mol kan het zich gelukkig permitteren om televisie nu ‘niet zo belangrijk’ te vinden. De presentator maakt zich niet zo druk. “We kijken wel hoe dat gaat lopen“, zegt hij.

Gevraagd naar de ‘draconische maatregelen’ die zijn vader John de Mol heeft aangekondigd bij Talpa en de ontslagen die daarmee samenhangen, zegt Johnny: “Televisie zal vast wel weer doorgaan. Dat biedt natuurlijk ook verlichting en entertainment, maar ik vind het momenteel even niet zo belangrijk.

Alles ligt op zijn gat, aldus Johnny. “Dat is heel vervelend, ook voor andere artiesten. Ik denk dat we nu vooral even moeten kijken naar welke dingen we nu anders kunnen doen.”

Maakt hij zich dan geen zorgen? “Ja, zeker. Maar: een beetje zorgen maken is wel goed, maar ook weer niet te veel. Je moet ook vooral gaan kijken naar de dingen die wel straks kunnen. Initiatieven die we wél kunnen gaan oppikken. Of het dan voor of achter de camera is, dat zal moeten blijken.”

Maar het is niet in mijn handen. Het is afwachten wat de richtlijnen worden.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen