‘Ik had ook corona’-uitspraak André Hazes valt niet goed

André Hazes jr. heeft zich het afgelopen halfjaar definitief bij het kamp van BN’ers met een heel hoge irritatiefactor gevoegd. Zijn uitzonderlijk ordinaire gedrag en zijn enorme verslaving aan aandacht wekken bij veel mensen irritatie op. Eergisteren begon hij met een online talkshow, omdat hij zich begon te vervelen ‘bij vrouw en kind thuis’. De zanger liet zichzelf een platina plaat uitreiken. En nu haalt hij overal het shownieuws door te beweren dat hij en Monique Westenberg corona hebben gehad.

Hazes stelt bij Shownieuws dat hij en zijn vrouw al besmet zijn geweest. “Ergens iets in mij zegt dat ik het al heb gehad. Want ik ben een tijd ziek geweest, en verkouden en hoofdpijn en eigenlijk alle symptomen die er waren, dus ik denk dat ik het heb gehad. Moon en ik, allebei hadden we symptomen. En Moon had een beetje vocht achter de longen. En mensen om mij heen, die wel getest zijn, die hebben het ook gehad. Dus eigenlijk ben er ik ergens gewoon wel zeker van.

Er wordt op social media zeer sceptisch gereageerd. “Corona aan zijn pielemuis zal ie bedoelen“, zegt ene Arthur. En columnist Jan Dijkgraaf cynisch: “Uiteraard.

Hans: “Verschrikkelijk om hiermee aandacht te trekken!! Wat een idioten heb je toch in de showbizz!!

Aad: “Ach gosh het kind heeft publiciteit nodig.

Evert: “Alles voor een beetje aandacht.

Cor: “Al een tijdje geen aandacht gehad dan moet je toch iets……

Smient: “Met zoveel wisselende contacten zal dat gerust.

Nanette: “Ik denk serieus dat hij liegt om aandacht te krijgen. Die kerel spoort echt voor geen meter.

Elkemiek: “Wat je al niet verzint om in het nieuws te komen.

Werkelijk vrijwel alle reacties laten dit geluid horen en daarmee is duidelijk hoe het is gesteld met Hazes’ imago: heel slecht. Prima geschikt voor de sterrenstal van SBS 6 dus.

Een greep uit de reacties op social media kunt u op Twitter bekijken.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen