Gordon: ‘Door quarantaine weet Nederland hoe ik leef’

Geplaatst op di 07 apr 2020 om 9:45

Gordon denkt dat Nederland door de coronacrisis voor het eerst écht kan zien hoe het is om zijn leven te moeten leiden. Door het BN’er-schap zit hij immers al vele jaren in een soort quarantaine. Dat zegt de SBS 6-presentator in gesprek met HorecaNederland.TV. Het leven leiden van een BN’er is voor veel mensen iets abstracts, maar nu kan Nederland eindelijk zien hoe zwaar dat eigenlijk is, aldus Gordon. Hij wijst erop dat hij ook buiten de crisis om een beperkte bewegingsvrijheid heeft.

Voor Gordon is het leven al jaren een zware coronacrisis. “Het gekke is: ik leefde al vrij geïsoleerd, omdat ik… Hoe moet ik het uitleggen? Het bekende-Nederlanderschap is voor mij best wel een soort een ding. Als ik naar buiten hier loop, ben ik Gordon, de artiest. Dus ik was al heel veel thuis.

Heel veel veranderd is er niet voor hem, meent Gordon. “Alleen het is nu heel erg geworden. Ik kan nu tegen mensen zeggen: ‘Eigenlijk heb je nu mijn leven.’”

Het is algemeen bekend dat Gordon allerlei aandoeningen en ziektes heeft. Daarom vreest de presentator dat hij corona niet overleeft als hij door het virus getroffen wordt. “Ja, ik ben nog helemaal niet klaar om dood te gaan, maar het kan je zo gebeuren.”

Ik dacht vanmiddag: ik kan nog wel even naar de supermarkt, maar in mijn situatie kan dat eigenlijk gewoon niet. Omdat je zo kwetsbaar bent, dat als ik het krijg, dat ik gewoon echt de lul ben.

Lees ook: Gordon denkt direct dood te gaan als hij corona krijgt (zondag)

Foto: RTL
60 Reacties op “Gordon: ‘Door quarantaine weet Nederland hoe ik leef’”


 1. Hillegonda

  Wat heeft deze man het toch zwaar… Hij heeft er zelf voor gekozen om in de spotlights te werken!

 2. Paul

  Ik word kotsmisselijk als ik die kop alleen al zie. Slachtoffer uithangen omdat zijn zaken dicht zijn. Wat een komedie met een miljoenenvilla en bakken geld die binnen komen. Hoezo isolatie en quarantaine, vergeet zijn walgelijke privé feestjes niet en zijn lange vakanties naar o.a. Zuid Afrika.
  Aandachtsgeile junk. Moet zich doodschamen. Zum kotzen .

 3. Tinus

  Z’n nieuwe vriend zit ook gewoon thuis bij hem. Zo eenzaam is hij dus niet.

 4. Sterre

  Waarom verschijnt er tegenwoordig bijna iedere dag een artikel over deze narcistische non-valeur???? Hij is die aandacht niet waard !

 5. Jahoor

  Want de gemiddelde Nederlander kan altijd even naar zijn of haar villa in Kaapstad vliegen als het hen allemaal even te veel wordt? Is dat wat hij bedoelt? BN’ers hebben echt een bord voor hun kop. Niet normaal.

 6. Eibertje

  Daar heeft Gordon gelijk in.

  Iedere dag kan ik in vrijheid over straat zonder herkend te worden door vreemden.

  Andersom zie ik hier heel veel BNérs in mijn dorp en die zie je zo onopvallend mogelijk manoeuvreren wat natuurlijk niet mogelijk is.

 7. M.

  Als straf moeten we met elkaar afspreken om deze fantast volledig te negeren en niet op deze artikel te reageren. Deze imbeciel denkt echt dat hij wat voorstelt. Goor is Goor.

 8. Annoniemus

  Onbegrijpelijk is dit verhaal van die flikker , terwijl er zoveel echte ellende bestaat momenteel , moet meneer Gordon weer even de aandacht op zich vestigen! #walgelijkopruimendievent

 9. Erik

  Al die zogenaamde bn’ers die lopen te klagen en zielig te doen. Nederland walgt werkelijk hiervan. Je hoort het nu op radio, tv en ook in mijn omgeving. Even normaal doen. Er zijn honderduizenden mensen die hun geliefde verliezen, ouders, baan en hun zekerheid. Ik maak me als laatste zorgen om die zogenaamde bn’ers die graag in de belangstelling staan en maar alleen aan henzelf denken. Gelukkig blijken er ook genoeg bn’ers te zijn (en alle hardwerkende mensen in vitale beroepen) die integer zijn en zich op de achtergrond uit het zicht van de camera’s laten gelden voor de samenleving.

 10. Peter van de Plasgoot

  We waren al Gordonmoe – ja dat woord bestaat echt en gaat dit jaar de Dikke van Dale in – Wat is de definitie – Gordonmoe is als je de irritatie grens het bereikt door een persoon die te pas maar vooral te onpas aandacht vraagt over niet belangrijke levenszaken en die zichzelf altijd in het middelpunt zet van de wereld met narcistische en niet empathische trekken – Gordon was destijds een zanger die stopte met zingen omdat het zoals hij zelf vals begon te worden – begon een paar koffie shops en dat ging ook mis en naar verluid zit hij nu in Kaapstad in het oude huis van Tineke de Nooy met een jongere vriend die geld nodig had.

 11. Dr. Bibber

  Het ging weer even niet over Gordon dus Gordon zorgt ervoor dat het toch weer even over Gordon gaat. Deze beroepsnarcist heeft het inlevingsvermogen van een fruitvlieg.

 12. Snake Charmer

  Dus Gordon moet binnen zitten omdat hij bekend is want hij krijgt het aan z’n longen zodra hij buitenkomt?

  Kan deze aandachtshoer niet even z’n kop houden niemand kijkt naar je… zeker nu je bij SBS6 zit. Mensen hebben nu wel belangrijkere dingen aan hun hoofd dan naar dat gejank van zielige BN-ers luisteren.

 13. Guttegut

  Wat is het toch een narcistische zeiklul

 14. mediakaal

  Voordeel van social distance is dat ze niet meer aan je lip hangen. Behalve MC kennelijk dan

 15. Freddie

  Het is een keuze om BN-er te worden. Ik word moe van de aandacht die deze kleine groep Nederlanders nodig heeft in deze tijd. Triest figuur die Gordon.

 16. nijntje

  Gordon, donder op!

 17. robb

  Wat gebeurd er toch met mensen die beroemt worden en veel geld verdienen ,hij denkt dat hij ergens boven het mensdom uitstijgt.

 18. CharlyZ

  En hoe zou dat nu komen? Kom je zelf niet steeds met de ene onzin na de andere naar buiten? Wij zijn er niet benieuwd naar hoor….jij bent het die ons er mee opzadeld

 19. Henk

  Medelijden heb ik met ouders met 3 of meer kleine kinderen die 3 hoog achter wonen. Zelf werken, kinderen helpen met schoolwerk en ook nog een beperkte ruimte.

  ZONDER bioscoopzaal, gym, zwembad en riante leefruimte!

 20. Barco Morsato

  Valt ook niet mee als een echt wereldprobleem meer aandacht krijgt dan de BN-ers.. dan verzinnen ze wel iets waardoor hun het veeeeel slechter hebben..

  Jongens, ik zie Maan… ik moet er achteraannnn

 21. narcistische persoonlijkheidsstoornis

  Als hij even een paar miljoen op mijn rekening stort en een villa met zwembad en fitnessruimte voor mij regelt, dan kan ik echt ervaren hoe hij leeft.

 22. Nick

  Een ziekelijke narcist.

 23. Erfgooier

  ik leefde al vrij geïsoleerd. Ja dat krijg je als je in een grote villa, achter hekken in Blaricum gaat worden.

 24. KingKongFu

  …En mochten we het niet willen weten, is hij altijd bereid het ongevraagd van de daken te schreeuwen! Al dan niet met behulp van zijn maatje de mol via uitgekauwde formats. Ben je daarna toe aan een hamburgertje en een kopje koffie? In sommige etablisimenten is het bittere noodzaak om dan VEEL te betalen voor WEINIG! Hé Gordonderstraaltje😘

 25. iemand

  Ieder land met zijn eigen bekende mensen walgen van ze. Allemaal klagen ze in hun miljoenen villa’s hoe slecht ze het hebben. Terwijl gewone gezinnen met dit mooie weer vaak geen tuin hebben en echt tussen 4 muren zitten. Gordon doet zijn hele leven alles voor aandacht en nu klagen dat hij teveel aandacht krijgt als hij buiten zou zijn. Het enige wat coronavirus heeft opgeleverd is dat BN’ers gewoon geen zak voorstellen maar dat gewone beroepen belangrijk zijn. Dus bekende mensen niet meer op een schild hijsen want het zijn de grootste egoisten.

 26. One and only

  Ik hoop echt van harte dat Gordon corona krijgt nu, eens kijken of hij het dan nog steeds “zijn leven” noemt? Zou hij dit ook zeggen over andere ziektes?

  Zo te zien kan hij niet verder komen dan zijn eigen ik en dit toont voor de volle 100% aan dat hij een zeer beperkt verstandelijk vermogen heeft!

  Wat een klapmongool!

 27. Bart M.

  Gordon leeft al jaren in quarantaine, daardoor neigt hij ernaar aanstellerige flut tv programma’s te maken, waar een normaal mens niet naar kijkt.

 28. Jihals

  Wat een zak hooi is die Cornelis Heukeroth toch. Er zijn mensen doodziek van Corona, er overlijden mensen aan. Maar wie heeft het pas echt zwaar. Meneer Gordon, die net als alle Nederlanders alleen maar in een soort van quarantaine zit.

  Kunnen we nu eens afspreken dat niemand van de media nog 1 letter wijst aan deze over het paard getilde non-valeur? Dus ook Story niet, en Privé niet en RTL Boulevard niet. En Mediacourant al helemaal niet? Dank u!

 29. Smulpaap

  We moeten deze gast helemaal niet negeren.
  We komen juist naar deze site om ons kapot te lachen om deze tragikomische marcheerpoeder clown.

 30. Derhal Flynn

  Nee Gordon.
  Aandachtshoer.
  Omdat jij om de dag een redacteur van opbelt om te vertellen wat je hebt gedaan die dag weet heel Nederland hoe jij leeft.
  Je zou ook eens een paar weekjes je kop kunnen houden nietwaar?

 31. GW

  Red een Ego: https://www.dumpert.nl/item/7885247_60bb1028

 32. Max

  ‘Onbegrijpelijk is dit verhaal van die flikker’ ‘Aandachtshoer’ tragikomische marcheerpoeder clown”Ik hoop echt van harte dat Gordon corona krijgt nu” ‘Aandachtsgeile junk’ ‘ ziekelijke narcist’ klapmongool’ ‘Deze imbeciel’ …. wat een bedroevende figuren hier en een bedenkelijk niveau van zielige, anonieme trollen. En een site die deze reacties maar al te graag plaatst.

 33. Fetze

  Aandachttrekker

 34. X

  Ik ben geen fan van Wilders, maar ik denk dat hij meer weet van in quarantaine leven dan Gordon.

 35. Suzy Wang

  Nou ik weet het niet en wil het ook niet weten. Galbak.

 36. Roel Driesvink

  Echt waar, wat een vreselijke arrogante kwal is hij toch. Het leven draait alleen maar om hem en de aandacht die hij wilt hebben. Diep triest geval als je zo een uitspraakndurft te doen. Om kotsemoe van te worden. Weinig mensen waar ik een hekel aan heb, maar hij staat met stip op nr.1

 37. ivan

  Al die ziektes die je hebt komt door je leefstijl. Het beste is voor jou om je nooit meer te vertonen op tv. je bent al uitgekotst en iedereen heeft je aldoor dus opzouten en blijf weg uit de media.

 38. zorro

  Gordon is goed in een ding dat is mensen de afgrond in duwen .
  Nu stel ik voor laten we met zijn allen Gordon de afgrond induwen.

 39. Klaas Flink

  Wordt het niet tijd dat we deze megalomane egocentrische narcist negeren. Dat hij het is, dat is walgelijk, maar waarom dan steeds toch weer met die man op de proppen komen, laat gaan die mafferd. Laten we meteen ook mevrouw Brard links liggen, of dat ze zelf met John de Mol een eigen roddelblad over zichzelf uitbrengen die ze dan naar elkaar sturen, afhaken die lulhannes, weg er mee.

 40. jan

  Daarom ben ik geen BN’er geworden en neem genoegen met minder.

 41. Sim

  ja ja heel de wereld draait om Gordon 🤣🤣🤣🤣🤣

 42. Robson

  Ah Gordon heeft weer aandacht nodig , dacht al waar bleef hij

 43. Henk

  @Ivan met al zijn ziektes zuipt en snuift hij er flink op los.

  Dat “ongeluk” op Mykonos is ook nooit opgehelderd.Gordon weet dondersgoed waarom hij aangereden is, maar stopte het gauw in de doofpot.Er was een Griek die hem ook niet zo mocht.

 44. Willem

  Gadverdamme alweer die vieze zieke oude nichtenkop . Wat kan mij het schelen hoe je leeft irritante oude pisnicht. Liever zie ik dat je je bek een keer houdt.

 45. Donald Dumb

  Gordon is nu het stadium walgelijk voorbij met deze uitspraak.
  Laat hem naar die supermarkt gaan alsjeblieft…

 46. Keta Minek

  Ziek figuur die als sport had om hetero’s te drogeren en te misbruiken. Longen kapotgesnoven, dan snap ik dat je bang wordt voor corona.

 47. Rolanda

  Hallo mensen.
  Die man werk ook voor z’n geld en dat verdien Gordon. En niet ieder mens kan dat. Zeggen. En heeft niets met bn’er te makken. Als de mensen. Nou allemaal is op hun eigen. Gaan letten. Zou de. Wereld er. beter uit zien en. Ga is op je eigen letten mensen pfff gezeur. Van de. Mensen bah ieder huisje heeft. Z’n kruisje

 48. Bastiaan

  aandachtstrekker, het interesseert niemand hoe deze man leeft!

 49. Ellen

  Ik lees het bericht van Gordon geheel vrijwillig. Daarna heb ik ook de commentaren van de andere lezers gelezen. Wat ik een beetje jammer vind, is dat er alleen maar nare dingen geschreven wordt. Terwijl niemand jullie verplicht om het berichtte lezen. Waarom zo haatdragend. Ja Gordon heeft geld. Ja hij is bekend. Maar dat is geen garantie dat je ook gelukkig bent, wordt of zal zijn door je geld en bekendheid.
  En daarnaast heeft Gordon zijn rijkdom niet gekregen door uit zijn neus te eten. Hij werkt er hard voor

 50. Fidan

  Ach wat heeft Gordon het zwaar. Zijn grootste afwijking is gek in zijn kop

 51. Henk

  Wat nou, nu heb je eigenlijk mijn leven, ik zou willen dat ik zijn leven had met al zijn geld. Hoe zwaar heeft hij het in zijn kapitale villa, wat met al die mensen in hun rijtjes huizen, wil hij zich daarmee vergelijken, om ziek van te worden. Doet alles om maar weer aandacht te krijgen, hij heeft er zelf voor gekozen om bekend te worden en nu heeft hij het zo moeilijk, BAH

 52. C.

  En toch is hij eenzaam en vaak alleen lees ik . Het blijft een mens als artiest kun je naast rijk zijn zomaar door t slijk worden gehaald. Ik zal geen vriendjes worden met G., maar mensen heb elkaar eens lief in deze tijd. We gaan allemaal een keer dood. Rijk of arm…een doodshemd heeft geen zakken zei mn vader altijd.

 53. Arie Schoenlepel

  Goor, ga lekker veel de straat op, zoek de volkse buurten op. Daar vind je veel niet-nadenkende Tokkies. Jouw echte fans. Ga boodschappen doen in de drukste supermarkt van Nederland. Zoek de mensen op en hopelijk krijg je Corona. Dan weet ook jij hoe het is om als een Nederlander dood te gaan. Kwijlebal!

 54. Claire

  Ik sla stijl achterover als ik de reacties hierboven van sommigen lees! Dat je een ongezouten mening hebt prima maar om zulke grove discriminerende jaloerse spottende onzin hier neer te zetten… Lees de policy door en ga je schamen!!!

 55. Party Animal

  Nou nou nou, het kan wel weer een tandje minder zeg met Gordon bashen zeg. Dat narcistische heeft hij waarschijnlijk gewoon geërfd dus dat kun je de man niet kwalijk nemen en met het geld dat hij verdient houdt hij de economie draaiende door elke week/maand/kwartaal een andere toyboy aan te schaffen. nou leuk toch!
  En die koffie tenten is ook zijn probleem, dat personeel kan toch niet weg en de koffie blijft niet te zuipen, dus of je nou klaagt of niet, voor 4,50 heb je een slappe bak van blushing en voor 3 euro heb je een pak Illy of Lavazza en Dan moet je het zelf zetten.
  Verders ja verders moet je gewoon hoop putten uit het feit dat deze geboren aandachtshoer per direct het loodje legt als ie corona krijgt, dus wat wil je nou: dat ie leeft en we tot in de lengte der jaren tegen ‘m aan kunnen zeiken of wil je dat ie sterft op de IC?
  Ik kan haast niet kiezen maar als deze nou toch alsjeblieft een paar jaartjes z’n bek zou houden dan zou het wel schelen.
  Dat is mijn mening en daar moet u het meedoen.
  En voor het stelletje deugtrutten hierboven heb ik ook een advies maar dat kunnen jullie zelf ook wel bedenken.
  Dus gewoon ff doen, voldoende batterijen erbij kopen en niet in je mond stoppen als ie aan staat want ze rammelen zó al je vullingen en facings eruit. Nou, plezier ermee, toedeloe.

 56. Flits Bom

  Het gaat weer over zichzelf.

 57. Sookie Stackhouse

  Wat een schijtmongool, dat ie dit moet gebruiken om aandacht te krijgen… Hem wens ik echt iets toe!

 58. Arie Schoenlepel

  @party animal
  Hahahaha…. precies.

 59. M

  Dit stuk ellende hoe durft die enge relnicht,
  Zich overal te uiten gaan over de hele wereld Reiden en bang zijn dat die corona niet overleefd als hij het krijgt wegens zijn diverse aandoeningen heeft die niet aan gedacht toen die gebruikte ,drank ging er ook in met een emmer,ach man denk eens aan de mensen die op een flatje zitten met 1 2 3 of4 koters,
  Onaardige narcist dat is het juiste woord voor jou

 60. Alfons

  Ach gossie, wat is’tie weer zielig….
  Zijn alleenzijn nu reflecteren op de mensen die ECHT in quarantaine zitten, hoe triest kun je zijn.
  Hij leeft altijd al zo, 🤔🤔, behalve alle feesten waar hij te vinden was. Wat heeft deze persoon toch een geldingsdrang om iedere dag weer in het nieuws te willen/moeten zijn

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.