Gerard Joling reageert op ‘vuile rat’-uithaal Gordon

Gerard Joling kan zich niet vinden in de beschuldigingen die Gordon deze week uit in de Nieuwe Revu. Het is volstrekte onzin van een doorgesnoven iemand. Dat heeft de entertainer gezegd in RTL Boulevard en SBS Shownieuws. Gordon vindt dat Joling een vuile rat is, omdat hij een SBS-aanbieding zou hebben gebruikt om achter zijn rug om een RTL-contract uit te onderhandelen. “Ik heb het niet gelezen, maar ik heb het wel gehoord. Ah goed, dat maakt ook helemaal niets uit joh.

Het zijn uitspraken van een getroebleerde ziel, zegt Joling. “Als je 25 jaar snuift, dan krijg je wel eens een hersenbeschadiging. Daar moet je altijd voor uitkijken. Hij mag zeggen wat hij wil.”

Liever zegt Joling er helemaal niks over. “Nee, laat gaan.”

Nieuwe Revu publiceerde de uitspraken in de week van Jolings verjaardag. “Die hebben nog 2.000 abonnees, dus laat lekker gaan. Heel veel succes.”

De heren hebben geen contact meer. “Wij zien elkaar helemaal nooit meer, omdat hij natuurlijk bij SBS 6 zit en ik bij RTL 4.”

Wat is zijn reactie op de inhoudelijke kritiek van Gordon dat hij SBS zou hebben gebruikt? “Dat is helemaal niet waar.”

En op de beschuldiging dat hij een alcoholist zou zijn? “Ik drink af en toe inderdaad wel eens een borreltje te veel, maar een alcoholist ben ik absoluut niet. Maar daar ga ik het nu niet over hebben op deze prachtige dag.”

Ik wens Gordon alle goeds.

Als het AD vraagt of ze ooit nog gaan samenwerken, antwoordt Joling: “Ik had The Voice Senior, waar we samen zouden jureren, dan ook afgezegd, maar we hadden al getekend. Daar kon je wel zien dat de klik weg was. Ik denk niet dat we ooit nog samenwerken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen