Gerard Joling krijgt elke dag minuut zendtijd Boulevard

RTL Boulevard geeft Gerard Joling vanaf maandag elke dag een minuut zendtijd, zodat hij mensen tijdens de coronacrisis kan verblijden met zijn liedjes. Dat heeft de showrubriek laten weten. De voorbije twee weken kreeg de Boulevard-kijker elke dag een optreden van Hans Klok voorgeschoteld, maar hij houdt ermee op. “We dachten: weet je wat, we hebben een nieuw iemand nodig die vanaf volgende week dit blokje gaat afsluiten, en we vonden een oude bekende“, aldus Luuk Ikink.

Vervolgens sprak Joling de kijkers van Boulevard toe. “Dag lieve kijkers van Boulevard. Nou, vanaf volgende week van maandag tot en met zondag mag ik omdat het zo’n zware tijd is voor jullie elke dag een minuutje zingen.”

Wat voor liedjes gaat Joling zingen? “Het wordt waarschijnlijk een nieuw liedje, maar ook heel veel gouwe ouwen. Ik vind het hartstikke leuk.”

De zanger zal niet betaald krijgen voor de klus, aangezien hij onder contract staat bij RTL en er verder weinig te doen valt op dit moment.

Vier jaar geleden had Joling nog een akkefietje met Boulevard. Hij voelde zich beledigd na een opmerking van Beau van Erven Dorens over Toppers in Concert en belde in tijdens de uitzending.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen