Gerard Joling gefeliciteerd door ongeveer 80 BN’ers

RTL 4-ster Gerard Joling is woensdag op zijn 60ste verjaardag gefeliciteerd door ongeveer tachtig bekende Nederlanders. Hij voelt zich daar vereerd mee. Dat heeft de entertainer woensdagavond gezegd in RTL Boulevard. Joling had eigenlijk een zeer groots showbizzfeest georganiseerd ter ere van zijn 60ste verjaardag, maar dat heeft hij vanwege het coronavirus moeten annuleren. Toch had hij een leuke dag. “Het was supercool. Het was de hele dag bloemen, bloemen en nog eens bloemen.”

Er kwamen veel cadeaus binnen, aldus Joling. “Cadeaus, flessen wijn, champagne, noem het maar op. Ik weet niet waar het vandaan kwam, maar het kwam echt overal vandaan.”

Is er wel iemand langsgekomen? “Ik heb overdag weinig visite gehad, omdat ik me dat niet kan permitteren. Je zit dan met de anderhalve meter afstand. Ik heb wel met mijn moeder en mijn broer een borreltje gedronken en een kopje koffie met taart bij de buren. Vanmiddag was Karin Bloemen nog bij me, dat was ook bloedgezellig.”

Veel BN’ers hebben hem op afstand gefeliciteerd. “Ik denk dat er zeker 80 BN’ers waren die mij gefeliciteerd hebben, dus ik ben ongelofelijk trots, maar ook nog eens een keer zeer vereerd met al die mensen die de moeite hebben genomen om mij te feliciteren. Ik vind het supercool en ik voel me echt jarig.”

Luuk Ikink: “En even Gerard, voor de duidelijkheid, die 80 BN’ers kwamen niet allemaal langs toch?

Joling: “Nee, die hebben allemaal filmpjes ingesproken. Dat is heel goed gelukt. Het waren er zo veel. Ik was tamelijk onder de indruk.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen