Eva Jinek heeft ondanks corona nog gewoon visagist

Eva Jinek heeft ondanks de coronacrisis nog wel gewoon een visagist rondlopen achter de schermen. Dat heeft Johan Derksen onthuld aan tafel bij Jinek. Het is in dit coronatijdperk de regel om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren en daarom wordt in tv-land nu bijvoorbeeld ook veel gebruikgemaakt van staande microfoons, in plaats van door geluidsmannen opgespelde microfoons. Maar ook veel tv-programma’s doen het nu zonder visagist, waaronder Derksens eigen VI.

Het verbaasde Derksen dan ook dat Jinek nog wél gewoon over visagie beschikt. “Wij hebben nog de uitzending op maandag en vrijdag, maar ik sta versteld dat hier een mevrouw van de schmink zit, want wij hebben een poederdoos met een kwast gekregen en moeten onszelf redden. Die zijn er ook al niet meer in televisieland.

Het is niet duidelijk hoe het de visagist van Jinek precies lukt om anderhalve meter afstand van de gasten te bewaren. Als de visagist het coronavirus zou hebben, dan zou ze de gasten gemakkelijk kunnen aansteken.

Zelf maakt Derksen zich niet al te druk over een eventuele coronabesmetting. De kans is bij hem heel erg klein. “Ik woon in het veiligste plekje van Nederland en dat koester ik nu wel.

Wat verwacht hij voor de korte termijn? “Ooit zal het wel terugkeren naar een soort van normaal, maar ik denk dat de schrik er goed in zit en die anderhalve-meter-cultuur ook wel gerespecteerd wordt. Er is ouderwetse sociale controle onder de Nederlanders.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen