Dagelijkse datingshow SBS 6 voert 1,5-meter-regel in

De dagelijkse datingshow Lang Leve De Liefde van SBS 6 gaat in coronatijd gewoon door. Sinds anderhalve week zijn de opnames hervat met inachtneming van de 1,5-meter-regels. Dat zegt Marco Louwerens, tv-baas van Talpa Network, in Shownieuws. Hoewel Lang Leve De Liefde geen factor van belang is op tv – er keken gisterenavond om zeven uur 352.000 mensen (8,1 procent) naar – is het wel een opsteker voor de makers. Ze kunnen nu in elk geval doorwerken aan de productie.

Leuk is het niet, maar het is op deze manier wel te doen, aldus Louwerens. De kijker krijgt nu scènes te zien waarbij een kandidaat bijvoorbeeld met een roos in zijn hand op zijn date wacht, maar dan wel achter een 1,5-meter-barrière van rozenblaadjes.

Louwerens: “We worden gelukkig heel creatief in. We hebben bijvoorbeeld ook lang nagedacht over het programma Lang Leve De Liefde, van: kun je dat wel doen? Twee mensen in een appartement samen die verliefd op elkaar moeten worden?

We nemen het nu sinds geloof ik anderhalve week op met die anderhalve meter afstand, dus alle regels die gelden, gelden ook voor die mensen in dat huis. We dachten eerst: gaat het wel werken? Voor zo ver ik weet, is er al één stelletje ontstaan zonder dat ze ooit elkaar een kus hebben kunnen geven of aangeraakt.”

Lang Leve De Liefde is elke avond om 19.00 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen