Carlo wilde TV Kantine niet opnemen in BLVD-studio

Carlo Boszhard heeft het aanbod om zijn persiflage van RTL Boulevard op te nemen in de studio van het programma afgeslagen. Dat onthulde Luuk Ikink woensdagavond in de showrubriek op RTL 4. Boszhard neemt alles op in zijn eigen TV Kantine-studio, zelfs als hij daarvoor een heel decor moet nabouwen. Ook de Boulevard-studio bouwde hij zeer gelijkend na in zijn eigen studio. Ikink: “Het is een enorme operatie. Ik ben er ooit één keer geweest in die enorme studio daar.

Ikink begreep aanvankelijk niet waarom Boszhard niet gewoon wilde draaien in de studio op het Leidseplein. “Ik heb Carlo wel eens gevraagd: ‘Waarom neem je niet gewoon hierop als je RTL Boulevard nadoet? Waarom niet gewoon hier in de studio?’ Net zo makkelijk.

Dat zag Boszhard echter niet zitten. “Ze bouwen het liever daar na. Ze hebben daar namelijk alles in de buurt. Al die neuzen en dingen die daar liggen, hebben ze allemaal nodig.”

De TV Kantine sluit vanavond af met een behind-the-scenes-programma. Vivienne van den Assem: “Het is wel leuk dat je even ziet welke voorbereidingen er allemaal aan voorafgaan qua grime en omkleden enzo.

RTL’s tv-journalist Rob Goossens: “Ik denk dat mensen het heel leuk gaan vinden om te zien wat daarvoor nodig is.”

Foto: Laura Oldenbroek

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen