Angela de Jong voor 1,5 minuut zendtijd naar Op1

Angela de Jong was in januari ‘not amused’: ze had haar vrijdagavond maar liefst vier weken vrijgehouden voor Op1, toen ze last minute werd afgezegd door de redactie. Het dreef haar nóg dieper in de armen van haar tv-idool Eva Jinek: waar zij de hemel in werd geprezen, volgden er in haar AD-column flink wat sneren richting Op1. Zaterdagavond zat de opiniediva alsnog aan tafel bij Op1. Ze trotseerde het coronagevaar in de boze buitenwereld voor anderhalve minuut zendtijd.

Philip Freriks vertelde via een live-verbinding vanuit Corsica over de online Slimste Mens-pubquiz die maandag wordt gespeeld. De Jong was aan tafel uitgenodigd om ‘strategische tips’ te geven.

Het stelde niet veel voor: De Jong kwam over dit non-onderwerp letterlijk nog geen anderhalve minuut aan het woord. Het was duidelijk dat de presentatoren ook niet begrepen waarom dit item de uitzending had gehaald.

De Jong vertelde onder meer dat ze een fanatiek spelletjesmens is en ze zelfs haar eigen dochter van zes jaar niet wil laten winnen. “Bij ieder spelletje wat ik doe ben ik over het algemeen heel fanatiek. Zelfs bij Memory met mijn jongste. Dan moet mijn man af en toe zeggen: ‘Ze is 6, hè! Ze wil af en toe ook winnen.’ Ja… Het is de aard van het beestje.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen