Waarom haalt John de Mol Anouk niet uit Marokko?

Anouk zit momenteel vast in Marokko. Ze wil graag terug naar haar kinderen in Amsterdam, maar als zwaar astmapatiënt werd haar ontraden om één van de laatst mogelijke vluchten naar huis te nemen. Het doet haar moederhart pijn, maar op lange termijn is dit een betere beslissing, zei ze in een emotionele video op Instagram. Waarom huurt ze als rijke BN’er niet gewoon een privéjet in? Daar heeft ze echter geen geld voor, bekende Anouk. Ze bekende nauwelijks een buffer te hebben.

Anouk laat haar accountant elk jaar uitrekenen hoeveel ze moet optreden om rond te komen. “Soms doe ik maar zes optredens in een jaar“, zegt ze.

En straks vallen die optredens ook nog in het water. “Het is nu niet het moment om met zulke bedragen te gooien. Het geld zal ik later nog hard nodig hebben.

Waarom belt ze dan niet iemand op met een privéjet? “Het is niet zo dat ik bevriend ben met mensen tegen wie ik tegen kan zeggen: ‘Joh, gooi even een vliegtuig deze kant op.’ In die kringen begeef ik me dus niet.”

Eddy Zoëy ziet dat anders, zei hij gisteren in RTL Boulevard. “Een beetje ook weer wel, hè, in die kringen. John de Mol zou toch best een privéjetje die kant op kunnen sturen.”

Een kleine jet voor vier personen kost volgens Boulevard 18.000 euro. Dat kan De Mol makkelijk ophoesten, aldus Zoëy. Helemaal omdat de finale van The Voice Kids – op 1 mei – in zicht komt.

Zoëy: “Ik zit te zinspelen op de finale van The Voice Kids en dat John het zou kunnen betalen.

Foto: Talpa

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen