Voor Wendy van Dijk is hele dag thuis zitten extra zwaar

Geplaatst op zo 29 mrt 2020 om 8:30

Het is voor Wendy van Dijk zwaarder dan voor andere mensen om een groot deel van de dag thuis te moeten zitten in verband met de coronacrisis. De presentatrice is namelijk erg bewegelijk. Dat geeft ze aan in Privé TV. Van Dijk houdt zich desondanks wel aan de regels. “Ik ben een heel beweeglijk type en er bestaat bijna geen grotere straf dan de hele dag thuis te moeten zitten, maar wij luisteren heel goed naar wat er gezegd wordt en er geadviseerd wordt“, zegt de SBS 6-ster.

Zij en haar man DJ Errie blijven de hele dag binnen. “Dat vinden we superbelangrijk, omdat er zo veel mensen zijn die keihard aan het werk zijn en zich aan alle kanten enorm inzitten op vele vitale vlakken en beroepen, dus als het dan aan ons is om ons aan het gegeven te houden dat we meer thuis moeten blijven, dan doen we dat.

Wel vindt Van Dijk het belangrijk om te blijven sporten. Als een soort spuit elf heeft ze nu wat yoga-oefeningen online gezet. “Ik dacht: laat ik de oefeningen die ik thuis doe delen op Wendyonline.nl. Je probeert zo toch wat te delen.”

Heel fijn dat Van Dijk zo’n bijdrage levert tijdens de coronacrisis. “Je moet zorgen dat je fysiek en mentaal gezond blijft en dan heb je sport nodig en ik denk velen met mij.

Foto: RTL
44 Reacties op “Voor Wendy van Dijk is hele dag thuis zitten extra zwaar”


 1. rooie Rinus

  Nee. nee. neeneeneeneenee NEE. Wegwezen.

 2. Bart

  En als bekende Nederlander denkend dat je boven het volk staat meen je dat gesport dan te moeten delen met de rest van de mensen in Nederland want die kunnen daar zelf niet op komen.

 3. Bo van Def en Hooreens

  Maar de hamvraag is; zingt ze maandagavond wel mee?

 4. 🗣

  703.000 kijkers zapten weg toen Beau in beeld kwam op RTL4!!

 5. By the way

  Beau staat nog net in de top 25, kortom, ook ’n doodgeboren kindje voor RTL!!!

 6. Grijze muis

  Dan gaat ze toch lekker in een tracksuit hardlopen naar haar dealertje in de Bijlmer (heen en weer ) zodat hij niet steeds op zijn scootertje naar villa Galjaard hoeft te rijden!

 7. poes

  Ja hoor ze moet weer aandacht hebben net als Silvie Bridget Estelle Katja en de rest van de nederlandse powervrouwen. Ga ramen zemen heb je ook beweging.

 8. Arie Schoenlepel

  Wat is dat toch?? BN’ers, aandacht, thuisblijven, Corona, sporten, volk en ik, uitleggen hoe zwaar het is. Narcisme ten top. Zum Kotzen !!

 9. Lize

  Dit verwende wicht met veel te groot huis en teveel centen is te irritant voor woorden..

 10. RaymondVL

  En af en toe een lijntje coke snuiven…. dat vergat dat misselijkmakende wijf er nog bij te vertellen.

 11. Bernard from the plaggenhut

  Leip wicht! Stap in die debielen auto van dat verwende joch en sta personeel van hulpdiensten bij. Plee’s schoonmaken, koffie zetten, broodjes smeren en uniformen wassen. Oh nee, dat kan je niet omdat je rijkdom, luxe en aanzien gewend ben. Ook al werd dat doorgedramd door die vent van je. Slap doen in je kasteel villa. Gelukkig zijn er genoeg toffe vrouwen die wel snappen dat zeuren geen zin heeft en de schouders eronder zetten!!

 12. Sperma bal

  Lekker boeiend weer, ga dingen kopen met je geld op internet, het liefst op aliexpress of amazon want Nederlandse bedrijven kunnen de godvertrring krijgen. Toch?

  Alles weggeven lalalalala

 13. Gwendolyn

  Geit.

 14. Ron

  Wendy je bent een topper! Bedankt voor het delen van de yogafilmpjes! 😙

 15. charlyZ

  Onbegrijpelijk dat deze lieden deze uitspraken durven te doen, wij en met ons vele honderden duizenden mensen MOETEN als oudere binnen blijven en ons hoor je niet, of er wordt niet naar gevraagd, zien onze kinderen en kleinkinderen niet en worden op TV met volstrekt onbenullige programma’s opgezadeld zoals WIE HET LAATST LACHT, vreselijk vervelend en walgelijk slecht programma

 16. Sip

  Stop toch warrig mens, ga fietsen op een hometrainer, maar val ons niet lastig.

 17. Annoniemus

  Zou Wendy in bed ook zo beweeglijk zijn ?

 18. critikast

  Ga lekker met een joint het bos in meid. Dat verbiedt niemand hoor !

 19. GrijzePilion

  Nou dat is heftig zeg Wendy. En het hele land vind het ook echt ongelofelijk boeiend dat uitgerekend JIJ dit zwaar vindt! Boe Hoe Hoe.

  Zielepoot.

 20. Hoe is het mogelijk!

  Natuurlijk Wendy, voor jou is dit allemaal het aller,aller ergst!
  Dat dit jouw nu moet overkomen.

 21. Guttegut

  Die foto ook! Godsamme, is alles aan dit wijf nou nep?

 22. Lilly Labiamus

  Vuilnisman, kan deze verwende vroegoude zak met botten mee naar de storthoop?

 23. Nils Holgersson

  N**ken voor het vaderland

 24. Xylon

  Het schip van Bertelsmann is zinkende en men denkt het met fake matroos Beau te gaan redden ?!.. Kansloos !.. Weg met die Fake zendergroep vanuit Luxembourg !.. Nederland heeft NPO en Talpa tv en dat is meer dan genoeg !..

 25. Wendy's dealertje

  Er is genoeg, kom maar halen.

 26. Anne

  Het schip van Pfizer is zinkende en men denkt het met fake matroos Merck te gaan redden ?!.. Kansloos !.. Weg met die Fake farmaceut vanuit the USA !.. Nederland heeft Roche en dat is meer dan genoeg !..

 27. Bart M.

  Het is voor de kijkers helemaal niet erg dat het voor Wendy van Dijk zwaarder dan voor andere mensen is om een groot deel van de dag thuis te moeten zitten.
  Jezus wat een aandachtsh0er.

 28. Anne

  Met andere woorden, diversiteit en spreiding is altijd goed. Niet afhankelijk zijn van een monopolist.

 29. teuntje

  Dat die zich niet schaamt mensen gaan dood hebben geen inkomen en dat zeikwijf heeft het erover dat ze thuis moet zitten totaal geen realiteitszin wat een walgelijk wijf is het toch echt een Verwendy

 30. Sookie Stackhouse

  Waarom zo vaak een zinloos bericht over dit doorgesnoven wijf?

 31. waarom publiceren we deze bagger van een om hooggevallen dansmarieke

  Deze narcistische domme vrouw is geen publicatie waardig.

 32. Leo knots

  Het is ook vreselijk voor Verwendy. Zou niet moeten mogen. Wat een onrecht….. Wat een vreselijk dom, nagemaakt, egoïstisch kut wijf. Compleet gevoel met de werkelijkheid kwijt. Snuifje de kijkers zijn je zat. De tijd van over de rooie (met geld tussen je bilspleet 10 mensen vinden die dat ook willen, of 20 mensen scheet in gezicht laten enz). Alleen voor dit soort kwaliteits tv ben je wellicht geschikt. Verser smoel houden

 33. Herman

  Ja. Oninteressant nieuws over de huisvrouw van dj Errie.
  Wordt er nog wel kabouterpost bezorgd daar in de niknakbush of moeten ze er zelf op uit in die gogomobile van hun kind? Wel anderhalve meter afstand houden van je dealer anders loop je risico…..

 34. Bastiaan

  Daar hebben zoveel het moeilijk mee

 35. Bert

  Jinek presenteert maandag 100 nederlanders waar iedereen een hekel aan heeft.
  Ik ga zeker kijken.

 36. ivan

  Wendy de snuifho*r je hebt ruimte zat in je huis, denk aan de echte eenzame ouderen.

 37. Sterre

  Ze kan toch toch in die Canta van der zoontje gaan touren over s lands lege fietspaden??

 38. Alfons

  Wat zielig . Heel Holland is lekker buiten en
  die arme Wendy moet thuis blijven .
  Go to hell and stay there

 39. Umfufu

  Waarom houdt ze zich niet gewoon een paar maanden stil, onder de radar, uit het zichtveld ?

 40. Gerda

  Wat ik me nu afvraag…Al die bewegelijkheid van die BNers, die alsmaar sportfilmpjes op de media zetten, kan die niet omgezet worden in hulp aan…nou noem het maar op.. mijn dochter ook eens een dagje vrij van de supermarkt, of afdelingen in ziekenhuizen schoonmaken, of de ramen zemen van de bejaarde buurman, zodat hij weer verlangend naar buiten kan kijken, of een simpel spelletje spelen via de internet met kinderen? Ik bedoel maar..Neee ze moeten wel…. aandacht, aandacht, aandacht..dus gaan ze een liedje zingen en met hun kop weer op televisie bij Jinek (over haar zal ik maar niks meer zeggen) Stelletje narcistische aandachtsgeile figuren…Diederik..zingt hij ook mee, die corona expert van Boulevard? en Jort? …ik kan niet meer…Raak compleet over de rooie als ik het allemaal aan zie..

 41. Josien

  Ik ben het eens met Gerda.
  Stelletje armetierige leeghoofden met een aandachtsstoornis die niks beters te doen hebben dan…. aandachttrekkerij.
  Wendy alsjeblieft, hou even een maandje of twee je kop dicht, dat zou zoveel schelen.

 42. Mirre

  Dat aandachtsgeile skelet is niet erg bewegelijk, dat skelet is stapelgek en snuift teveel, daar word je onrustig van. Wat heeft ze toch een gepenkop die uitgedroogde rozijn.

 43. fidan

  van bepaalde genotsmiddelen wordt je hyper Wendy. dat is wel te zien in je “leuke” nieuwe programma. 1 minuut kijken en dan vomeren. als Ushi vond ik je ook bijzonder afstotend, wat je ook doet je bent en blijft een eng mens. ja en dat sporten van je, het zou toch te erg zijn als je een paar kilo zou aankomen!!!! taai toch af mens.

 44. Paul Lamote

  Wat zijn BN’ers toch zielig.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.