Voor Wendy van Dijk is hele dag thuis zitten extra zwaar

Het is voor Wendy van Dijk zwaarder dan voor andere mensen om een groot deel van de dag thuis te moeten zitten in verband met de coronacrisis. De presentatrice is namelijk erg bewegelijk. Dat geeft ze aan in Privé TV. Van Dijk houdt zich desondanks wel aan de regels. “Ik ben een heel beweeglijk type en er bestaat bijna geen grotere straf dan de hele dag thuis te moeten zitten, maar wij luisteren heel goed naar wat er gezegd wordt en er geadviseerd wordt“, zegt de SBS 6-ster.

Zij en haar man DJ Errie blijven de hele dag binnen. “Dat vinden we superbelangrijk, omdat er zo veel mensen zijn die keihard aan het werk zijn en zich aan alle kanten enorm inzitten op vele vitale vlakken en beroepen, dus als het dan aan ons is om ons aan het gegeven te houden dat we meer thuis moeten blijven, dan doen we dat.

Wel vindt Van Dijk het belangrijk om te blijven sporten. Als een soort spuit elf heeft ze nu wat yoga-oefeningen online gezet. “Ik dacht: laat ik de oefeningen die ik thuis doe delen op Wendyonline.nl. Je probeert zo toch wat te delen.”

Heel fijn dat Van Dijk zo’n bijdrage levert tijdens de coronacrisis. “Je moet zorgen dat je fysiek en mentaal gezond blijft en dan heb je sport nodig en ik denk velen met mij.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen