Gordon wil Blaricumse vestiging Blushing verkopen

Gordon wil de Blaricumse vestiging van zijn lunchzaak Blushing verkopen. Het levert weinig winst op, maar wel veel kopzorgen. Dat zegt hij in de podcast Een-Tweetje met Yves, die vlak voor de coronacrisis is opgenomen. Nadat hij de Rotterdamse vestiging van Blushing al sloot in 2018 – het liep niet goed genoeg – wil hij nu de allereerste Blushing lozen. “Daar wil ik eigenlijk van af, omdat ik daar gewoon ehhh… Je moet als ondernemer gewoon kijken naar de cijfers onder de streep.”

Het levert niet genoeg geld op. “Het is gewoon een klein dorp en daar kun je eigenlijk nooit echt geld verdienen. Dat heb ik ook nooit met die intentie gedaan, maar als je er ook alleen maar hoofdpijn van gaat krijgen, dan moet je er op een gegeven moment afscheid van nemen. Daar ben ik nu mee bezig.”

Wat blijft er over? “Dan blijf ik lekker met twee heel goed lopende zaken in Amsterdam achter. Daar woon ik boven. Tegenover het Van Gogh. Daar lig ik op één oor. Ha ha ha ha!

Is hij iemand die de hele dag op zijn telefoon de dagomzet bijhoudt? “Ik krijg elke dag keurig netjes een rapportage. Het is de ene dag wat minder dan de ander, maar ik heb The Burger Room net opgestart op 1 april vorig jaar. Het eerste jaar is echt fantastisch. Ik ben echt heel erg blij, ja. Ik heb nu twee topzaken op een heel goed punt.

Foto: SBS, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen