Gordon wil Blaricumse vestiging Blushing verkopen

Geplaatst op zo 29 mrt 2020 om 8:04

Gordon wil de Blaricumse vestiging van zijn lunchzaak Blushing verkopen. Het levert weinig winst op, maar wel veel kopzorgen. Dat zegt hij in de podcast Een-Tweetje met Yves, die vlak voor de coronacrisis is opgenomen. Nadat hij de Rotterdamse vestiging van Blushing al sloot in 2018 – het liep niet goed genoeg – wil hij nu de allereerste Blushing lozen. “Daar wil ik eigenlijk van af, omdat ik daar gewoon ehhh… Je moet als ondernemer gewoon kijken naar de cijfers onder de streep.”

Het levert niet genoeg geld op. “Het is gewoon een klein dorp en daar kun je eigenlijk nooit echt geld verdienen. Dat heb ik ook nooit met die intentie gedaan, maar als je er ook alleen maar hoofdpijn van gaat krijgen, dan moet je er op een gegeven moment afscheid van nemen. Daar ben ik nu mee bezig.”

Wat blijft er over? “Dan blijf ik lekker met twee heel goed lopende zaken in Amsterdam achter. Daar woon ik boven. Tegenover het Van Gogh. Daar lig ik op één oor. Ha ha ha ha!

Is hij iemand die de hele dag op zijn telefoon de dagomzet bijhoudt? “Ik krijg elke dag keurig netjes een rapportage. Het is de ene dag wat minder dan de ander, maar ik heb The Burger Room net opgestart op 1 april vorig jaar. Het eerste jaar is echt fantastisch. Ik ben echt heel erg blij, ja. Ik heb nu twee topzaken op een heel goed punt.

Foto: SBS, William Rutten
35 Reacties op “Gordon wil Blaricumse vestiging Blushing verkopen”


 1. rooie Rinus

  The Burger Room is de volgende.

 2. Herres Huisman

  Doe gierige rijke stinkerds geven zo min mogelijk uit.

 3. Herres Huisman

  Die*

 4. Sjaak

  Het zal de laatste weken wat minder zijn.

 5. Ingmar

  Over een tijdje horen we niets meer van die hippe opgeklopte tentjes waar je gestript wordt. Kan de Grote Baas de hele dag rondhangen met museum stuk Brard. Het superhippe trendy publiek blijft straks vanzelf op nivo mcdrive hangen.

 6. Wakker worden

  Fuck you, pathologische leugenaar!!!

 7. Sjors van Kempen

  Als je marketingconcept niet meer diepgang heeft dan een bak slootwater voor 4,50, dan prikken bezoekers daar op een gegeven moment doorheen.

 8. Bo van Def en Hooreens

  En weer op naar het volgende media-momentje!

 9. Grijze Wolf

  Alles wat die minkukel doet wordt een flop. Ik hoop dat al zijn zaken failliet gaan en dat hij een rondwarend virus krijgt……het is een drol op poten.

 10. PATTY B.

  Tja …. en ik heb nog zo gezegd dat hij betere snuif in de melkpoederstrooiers moest doen.

 11. RaymondVL

  Zelfs het rioolwater heeft meer smaak en klasse dan de koffie die wordt geschonken in Blushing.

 12. MediaPrak

  @Grijze Wolf. Als je iemand niet mag, hoef je hem nog niet dood te wensen. OK het is druk bij je huisarts en bij de GGZ instellingen, maar ik zou maar eens een afspraakje maken. Overigens, Gordon woont niet meer in Blaricum, dus dat hij z’n horecazaak in ’t dorp wil verkopen begrijp ik wel.

 13. Ron

  Jammer om te horen Gordon. Met zoveel succes een prachtige zaak opgezet en dan blijven de klanten weg. Sneu. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. 😙

 14. critikast

  Ik heb één keer iets gegeten bij The Burger Room. Niet te vreten zeg ! Een hoop poeha, maar een fatsoenlijke burger maken kunnen ze niet. Eens maar nooit meer dus ! Zelfs het toilet was verre van hygiënisch. Daar wegblijven mensen !

 15. Pauli

  Wat ontzettend jammer zeg! Mag er altijd zo graag even rustig zitten als ik naar het Westen moet.

 16. teuntje

  Hij heeft zeker geen geld meer voor znverslving dat ie verkoopt

 17. Peter Plas

  Jammer als je de vette nek uitsteekt en je in je grijze haren moet krabben omdat je géén verstand van horeca hebt en veel lawaai moet maken en dat ook het enige is waar je goed in bent.

 18. Poes

  Iets voor Yolanthe en Wesley kunnen samen werken ik bedoel echt werken dan.

 19. snoezigkleinhertje

  Die smerige tenten hadden allang gesloten moet zijn door de warenwet.

 20. Herman

  Vette burgers bakken en voor 18,50 per stuk verkopen kan ook alleen als je naast het van Gogh museum zit. Daar kun je zelfs nog een kaastosti voor een tientje verkopen. Van vaste klanten hoef je het niet te hebben in elk geval.
  De komende zes maanden zullen er ook weinig toeristen langskomen, me dunkt dat de burger room binnenkort ook de deuren gaat sluiten. Huur in de P. Potter is niet gratis.

 21. Talpa medewerker neemt na snuifje belangrijke beslissing

  Wat een nieuws, het riool in met die gast.

 22. Pieterke

  Een typisch voorbeeld van niet focussen. Dat werkt simpelweg niet.
  Dit is het resultaat.

 23. aqua

  Ik nooit naar zijn programma` gekeken en zal zeker nooit een kop koffie bij hem drinken want dat is water naar de zee dragen.

 24. Derk W.

  Behalve dat het je een kapitaal kost is het niet echt een fijne belevenis als je heel lang moet wachten op een flauwe prak. My God wat een deceptie. De bediening is allemaal buitenlands en hoogst chagrijnig. En een taaie paddestoel met kaas erin mag dan best een verse zijn. Hoe moeilijk is dat nou? De magnetron draait overuren en de keuken kan het niet aan. Hoeveel zou het kosten om een échte chef daar neer te zetten? Te veel waarschijnlijk. En op die plek maakt het niet uit hé met al die touristen.

 25. grijze wolf

  @ MediaPrak…. is uw wens de vader van de gedachte??? Misschien eens een cursus begrijpend lezen volgen ook al is dat moeilijk met uw 2 hersencellen. Ik wens namelijk niemand dood, zelfs Gordon niet…Mijn opmerking is weliswaar wrang maar wordt door u uit zijn verband gelicht..neem aan dat MediaPrak staat voor Evert Santegoeds of enig andere Drama Queen..

 26. Mlk

  Dat boek van Brard is saai en slecht geschreven. Een biografie zou ik het niet willen noemen. Meer een aanklacht tegen haar dochter en zus.

 27. max

  Wat een trollensite is dit geworden zeg…. zielig gewoon, die scheldende figuren. Lekker anoniem kicken op wat je allemaal durft te schrijven en het ook nog gepubliceerd zien worden! Vroeger was dit een leuke, vileine site, maar tegenwoordig pulp

 28. Derhal Flynn

  Max, zure kut, ga terug naar Joop!

 29. Josien

  Wat iedereen al dacht begint nu ook door te dringen tot het botte kapotgesnoven brein van Gordon Heuckenroth. Jammer dat er geen enkele idioot is die een koffietent in Blaricum wil overnemen tenzij het in een witwas instructie past.

 30. Gerda

  Gordon nog steeds clean?

 31. say hello to my little friend

  Nu het witte goud niet meer rijkelijk vloeit zijn er minder witwaszaken nodig.

 32. zorro

  Hij kan er ook een homo club beginnen .

 33. Theo

  Schoenmaker blijf bij je leest (Gordon)
  Eerst loopt het fantastisch, nu nog maar 2 zaken die goed gaan.En straks corona de schuld dat de andere twee dicht moeten.Altijd excuses, zo klaar mee.Had 1 zaak een idee geweest? Degene die komen, komen voor jou.En jij bent er niet.In 4 zaken staan lukt al helemaal niet.De gasten komen voor JOU GORDON.

 34. Klaas Flink

  Volgende actie van Gordon: het coronalied. Zit natuurlijk bij Jinek. Dan dinsdag dag rust en woensdag weer wat anders. Blushing failliet. Donderdag rust, vrijdag jankverhaal voor het weekend. Gordon komt de tijd wel door. Schoenmakers en leesten, hij kan niks, dus is het niks

 35. Rene

  Ach ja, Gordon.

  Behalve z’n centjes is z’n inbreng natuurlijk nul. Die man heeft werkelijk geen idee hoe je een business runt. Heeft vrienden voor een hongerloontje voor z’n karretje gespannen en nadat de zaak stond zo snel mogelijk weer ontslagen vanwege geleverde ‘wanprestaties’. Volgende tent zelfde liedje, enzoverder. En nu blijkt dat z’n imperiumpje langzaam instort. U begrijpt waar de werkelijke wanprestatie geleverd wordt.

  Heuckeroth, narcistische veelvraat, succes met je karakter!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.