Veronica Inside mogelijk van de buis vanwege corona

De talkshow Veronica Inside gaat op deze vrijdag en aankomende maandag door, maar daarna verdwijnt het programma mogelijk van de buis vanwege het coronavirus. Dat heeft tv-zender Veronica laten weten. Voor de komende twee uitzendingen heeft de redactie enkele aanpassingen gedaan om te voldoen aan de nieuwe coronaregels. Zo zitten er vanavond maximaal vijftig mensen in het publiek en maandagavond zal er zelfs helemaal geen publiek aanwezig zijn bij VI.

Meer dan vijftig man publiek is vanavond niet mogelijk, aldus Veronica. “In combinatie met de crew van Veronica Inside zijn er dan minder dan 100 personen aanwezig in de studio, om zo te voldoen aan de maatregel van het RIVM.”

Veronica Inside duurt vanavond, net als elke vrijdag, van 20.30 uur tot 22.00 uur. Maandag duurt de uitzending in plaats van tot 22.20 uur tot 21.30 uur, aangezien er aankomend weekend niet gevoetbald wordt en de mannen aan tafel daardoor minder te bespreken hebben.

Het is voorlopig nog onduidelijk of de overige uitzendingen in maart door zullen gaan, en zo ja in welke vorm.”

Als Nederland meer en meer thuis moet gaan zitten, lijkt het beter om Veronica Inside op de buis te houden, ook al gaat het niet over voetbal. Dan hebben hun fans in elk geval nog enige houvast in deze barre tijden.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen