Veronica Inside gaat verder als talkshow over corona

Het voetbal ligt stil, dus er valt ook weinig voetbal te bespreken. Toch blijft de voetbalshow van Veronica, Veronica Inside, voorlopig op de buis. Dat heeft presentator Wilfred Genee laten weten. Veronica Inside zal verdergaan als algemene mannentalkshow, waarin veel over corona wordt gesproken. Er valt op dit moment nog veel te bespreken, aldus Genee. “Nu is alles nog actueel en gebeurt het allemaal voor het eerst. We komen nu in een situatie terecht die we niet kennen.

Op termijn wordt het misschien lastiger om VI te vullen, zegt hij. “De komende weken zou het best zo kunnen zijn dat er niet veel meer gaat gebeuren en het een status quo gaat worden. Dat we alleen maar thuis kunnen zitten en niet veel meemaken. Ik ben heel benieuwd hoe we het dan gaan vullen.”

Gaat VI dan alsnog van de buis? “Je moet niks uitsluiten. Dat kan wel gebeuren. Het zal niet aan ons liggen, want wij willen graag door. Als de ziekte ons niet te pakken neemt en er nog steeds gelegenheid is om hier aan het werk te kunnen, dan gaan we dat zeker doen.”

Het ligt ook aan de maatregelen die de overheid neemt, legt Genee uit. “Bij radio is het nu al zo dat ik een setje heb gekregen om eventueel thuis te presenteren, maar dat kun je bij ons niet gaan doen.”

Veronica Inside is vrijdag weer op tv, om 20.30 uur op Veronica.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen